Breaking News

L-AU GĂSTI MORT DIN PĂCATE! A fost scos la suprafață băiețelul de doi ani căzut într-un puț la adâncimea de 75 m

Salvatorii au găsit cadavrul băiețelului de doi ani care a căzut într-un puț la adâncimea de 75 m cu aproape două săptămâni în urmă

Băiețelul căzut într-un puț de 100 m a fost găsit mort Băiețelul căzut într-un puț de 100 m a fost găsit mort la adâncimea de 75 m - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail informează pe pagina s-a de web că salvatorii au găsit cadavrul băiețelului de doi ani care a căzut într-un puț adânc de 75 m în urmă cu aproape două săptămâni. Durerea părinților este cu atât mai mare, cu cât ei încă sunt în doliu după moartea primului lor născut.

Corpul lui Julen Rosello a fost găsit sâmbătă, la ora locală 1:25 noaptea după ce au săpat manual un tunel orizontal de patru metri până la el. Jose și Vicky Rosello, părinții în vârstă de 29 de ani ai băiețelului și-au păstrat speranța până în ultima clipă. Ei s-au rugat tot timpul în cele 12 zile cât a durat calvarul. Băiețelul a căzut într-un puț de foraj de pe o proprietate privată din Totalan, în sudul Spaniei, pe 13 ianuarie.

Este a doua lovitură primită de familia Oliver, după ce primul lor copil a suferit un atac de cord în mai 2017 și a murit instantaneu. Sute de oameni au lucrat non-stop pentru a încerca să ajungă la Julen Rosello, care căzuse în puțul adânc de peste de 100 de metri. Tragedia s-a întâmplat în timp ce părinții săi pregăteau masa se prânz pe data de 13 ianuarie. „Din păcate, la orele 1:25, echipa de salvare a ajuns în locul în care era Julen și a găsit corpul neînsuflețit al celui mic”. Declarația a fost făcută de reprezentantul guvernului central în regiunea sud-vestică a Andaluziei, Alfonso Rodriguez Gomez de Celis, pe Twitter .

Operațiunea de salvare

Șansele ca el să supraviețuiască erau minime, deoarece nu a existat nici un semn de viață de la băiat. Totuși salvatorii credeau că el se află în puțul forat ilegal. Singurele dovezi ale prezenței băiatului erau niște fire de păr care corespundeau ADN-ului. Au mai găsit și o pungă de bomboane pe care băiețelul o avea asupra lui când a căzut în puț. „Toată Spania simte tristețea infinită a familiei lui Julen. Am urmărit îndeaproape fiecare pas făcut pentru a ajunge la el „, a scris premierul Pedro Sanchez pe Twitter. „Vom aprecia întotdeauna efortul neobosit al celor care l-au căutat în toate aceste zile”.

Operațiunea complexă de căutare și salvare a fost plină de complicații care au provocat întârzieri, în timp ce părinții și rudele lui Julen așteptau îndurerați deznodământul. Salvatorii nu au reușit să ajungă la Julen prin puț. Acesta era blocat de un strat de pământ, nisip și pietriș. Se crede că s-au desprins în momentul în care băiețelul a căzut în puț. Ei au decis să sape un alt puț vertical paralel cu cel în care căzuse copilul. Puțul, de 75 de metri adâncime, a fost terminat vineri. În noaptea de vineri spre sâmbătă, au fost săpați ultimii patru metri, orizontali, până au găsit trupul băiețelului. Așteptarea dureroasă luase sfârșit.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*