Breaking News

Și-a găsit sora moartă în congelator la câteva zile după decesul mamei sale

Un bărbat a făcut o descoperire șocantă în momentul în care a găsit în congelatorul familiei sale un bebeluș mort

Și-a găsit sora moartă în congelator la câteva zile după moartea mamei sale Și-a găsit sora moartă în congelator la câteva zile după moartea mamei sale - Colaj foto: YouTube
Distribuie:

Adam Smith a făcut o descoperire șocantă, găsindu-și sora moartă în congelator după decesul mamei sale, informează postul de televiziune Fox2now.

Mama bărbatului tocmai murise și a decis să deschidă o cutie care era învelită și păstrată în congelatorul familiei. El a spus că pachetul era în congelator încă de când era copil. Mama lui i-a spus mereu să nu se atingă niciodată de pachet pentru că nu era treaba lui. Din această cauză l-a evitat tot timpul.

Smith bănuia că era tortul de nuntă înghețat sau ceva similar. Nimic nu l-ar fi putut pregăti pentru ceea ce a găsit înăuntru. „Era o pătură roz, pătură pentru bebeluși, și când am întins mâna și am atins-o, am putut simți un picior. Am putut vedea capul copilului cu părul. Părul era încă atașat”, a povesti îngrozit bărbatul.

Reportajul postului Fox2now de pe YouTube

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=52aU2DvobdA[/embedyt]

Poliția anchetează acum ceea ce consideră a fi o moarte suspectă. Bărbatul a spus că este neliniștit și are multe întrebări de pus. „Cine își ține propriul copil într-o cutie atât de mult timp și nu vorbește niciodată despre asta? Am atât de multe gânduri și este o nebunie în capul meu”, a mărturisit el. Smith se întreabă dacă în cutia păstrată în congelatorul familiei zeci de ani, era corpul surorii lui. De asemenea, este deranjat de ceea ce ar fi putut face mama sa.

Smith a spus că își amintește când mama sa a vorbit despre un copil pierdut la naștere. O rudă i-a spus recent că mama lui a născut gemeni, dar a pierdut unul la naștere și l-a dat pe celălalt copil pentru adopție. Mintea lui este plină de întrebări la care poate nu va afla răspunsul niciodată.

Bărbatul va trebui să aștepte autopsia pentru a vedea dacă bebelușul a fost născut viu sau mort. Vecinii au fost șocați când au aflat despre descoperire. Smith se teme că nu va ști niciodată adevărul despre sora moartă în congelator. Mama sa se pare că a dus secretul cu ea în mormânt.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*