Breaking News

L-AU LĂSAT SĂ MOARĂ ÎN AGONIE! Un băiețel de 3 ani a murit bătut cu sălbăticie de prietenul mamei sale

Femeia a fost acuzată de complicitate după ce prietenul ei i-a bătut fiul atât de tare încât i-a rupt intestinul gros

Băiețel de 3 ani lăsat să moară Băiețel de 3 ani lăsat să moară după ce a fost bătut cu sălbăticie - Foto: The Sun (© MEN MEDIA)
Distribuie:

O mamă din Marea Britanie a fost acuzată de către autorități că și-a lăsat fiul, un băiețel de doar 3 anișori, să moară în agonie, după ce prietenul ei l-a bătut atât de tare încât acestuia i s-a rupt intestinul gros. Oribila întâmplare a fost publicată în ediția electronică a cotidianului The Sun.

Băiețelul, pe nume Riley Siswik, a fost găsit mort la două zile după ce iubitul mamei sale, Kyle Campbell, l-ar fi bătut. Bărbatul în vârstă de 26 de ani, locuia cu prietena ei într-o casă din Huddersfield. Conform acuzării, băiatul a suferit leziuni abdominale. Acestea ar fi putut fi provocate fie de un pumn, fie de o lovitură cu piciorul. Ipoteza cea mai probabilă este că bărbatul a lovit copilul cu piciorul, în timp ce acesta era pe jos.

Mama lui Riley, Kayleigh Siswick, a prefera să ascundă fapta ca să-și protejeze iubitul. Ea ar fi trebuit să își dea seama de starea băiețelului și să sune la urgență. A preferat să-l lase să moară în agonie.

Lovitura administrată de bărbat copilului a provocat o ruptură a intestinului gros. Conținutul acestuia s-a vărsat în interiorul abdomenului, provocând peritonită, o infecție extrem de periculoasă. Condiția băiatului s-a înrăutățit rapid. Peritonita i-a provocat un șoc septic care s-a dovedit fatal. Incidentul s-a produs în anul 2016.

Cuplul este acum judecat

Un membru al acuzării, Robert Smith, a declarat că starea băiatului era evidentă, însă mama a continuat să ignore simptomele, pentru a-și proteja iubitul, deși ar fi știut că acesta l-a lovit pe băiat. Starea copilului s-a deteriorat brusc la două zile după incident. Din păcate acesta a fost găsit deja mort când salvarea a ajuns la fața locului. Paramedicii l-au găsit fără suflare în așternuturi îmbibate cu sânge și urină. Mama băiatului susține că ar fi considerat simptomele (dureri de burtă, stare de greață, vomă) ca fiind provocate de diaree.

Scandalosul caz este încă în curs de desfășurare. Cei doi adulți iresponsabili continuă să nege acuzele aduse împotriva lor. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia vor petrece ani buni în spatele gratiilor.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*