Breaking News

O fetiță de 4 ani suferind de sindromul DOWN, a fost omorâtă în bătaie de prietenul mamei sale

Un bărbat din California a fost arestat sub acuzația că a omorât-o în bătaie pe fiica prietenei sale de patru ani care suferea de sindromul Down

Un bărbat a omorât în bătaie pe fiica de 4 ani a prietenei sale care suferea de sindromul DOWN Un bărbat a omorât în bătaie pe fiica de 4 ani a prietenei sale care suferea de sindromul DOWN - Sursa foto: Facebook
Distribuie:

Daily Mail informează pe site-ul său de web că un bărbat din California a fost arestat după ce a fost acuzat că a omorât în bătaie o fetiță de patru ani care suferea de sindromul DOWN, pentru simplul motiv că l-ar fi deranjat.

Departamentului Șerifului din San Bernardino a dat un comunicat de presă. Potrivit acestuia, Adam Hughes, în vârstă de 24 de ani, supraveghea copiii prietenei sale la domiciliul acesteia. Tânăra, locuia în blocul Kernwood la numărul 10000, din localitatea Rancho Cucamonga. Bărbatul ar fi fost deranjat de Kylee Willis, în vârstă de patru ani, ceea ce l-a înfuriat foarte tare.

Departamentul Șerifului a scris că Hughes a bătut-o cu sălbăticie pe fetița cu nevoi speciale și apoi a pus-o în pat. Când s-a dus să verifice ce face fetița câteva ore mai târziu, a constatat că aceasta era inconștientă. În acel moment, degetele și buzele copilului deveniseră albastre.

Fetița a fost transportată la spital

Hughes a sunat-o pe prietena și mama fetei, Corinne Blake. Femeia a apelat serviciul de urgență la numărul 911 chiar înainte de ora 20:00. Paramedicii au sosit la fața locului și au transportat victima de patru ani la Centrul Medical San Antonio. Fiind în stare critică, de acolo a fost transportată la Centrul Medical Loma Linda University pentru a fi tratată pentru traumatisme craniene severe.

Fetița a fost conectată mai multe zile la aparatele pentru menținerea vieții. Potrivit comunicatului de presă, acest lucru a fost „ca urmare a leziunilor cauzate de Hughes”. Atât Hughes, cât și prietena sa Blake, au fost inițial arestați. Ei au fost acuzați de cruzime intenționată față de un copil. După moartea fetiței, tânărului s-a ales și cu o acuzație suplimentară de crimă. El este în prezent reținut în custodia poliției și va apărea în fața unui judecător marți.

Între timp, mama fetiței a fost eliberată pe cauțiune. Potrivit paginii sale de Facebook, tânăra este casieră și are patru copii: doi băieți și două fete. Ea și Hughes sunt prieteni de doi ani și s-au logodit în luna mai a anului trecut.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on O fetiță de 4 ani suferind de sindromul DOWN, a fost omorâtă în bătaie de prietenul mamei sale

  1. Sa fie batut si el pina la moarte

Leave a comment

Your email address will not be published.


*