Breaking News

BESTIE FĂRĂ INIMĂ! A omorât în bătaie fetița de patru ani a prietenei sale dintr-un motiv incredibil

Tânărul de 19 ani se confruntă cu închisoare pe viață, pentru că a bătut-o pe fiica de patru ani a prietenei sale după ce a vărsat sucul pe consola sa Xbox

Fetiță de patru ani ucisă cu bestialitate dintr-un motiv minor Fetiță de patru ani ucisă cu bestialitate dintr-un motiv minor
Distribuie:

Un bărbat din Illinois ar putea să se confrunte cu închisoare pe viață pentru că a omorât-o în bătaie pe fiica de patru ani a prietenei sale, după ce micuța a vărsat suc pe consola sa de jocuri Xbox, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Jonathan Fair, în vârstă de 19 ani, din Waukegan, a fost inculpat cu patru capete de acuzare pentru crimă de gradul întâi, de către un mare juriu din Lake County, SUA. Cauțiunea lui a fost stabilită la 5 milioane de dolari, potrivit publicației ”Lake County News-Sun”. Începerea procesului a fost programată pe data de 17 februarie.

Procurorul adjunct al statului, Steve Scheller, a declarat că autoritățile intenționează să ceară închisoare pe viață pentru inculpat. Această pedeapsă este justificată datorită circumstanțelor „atroce” în care s-a produs decesul fetiței.

Scheller a spus că în noaptea de 13 decembrie, Fair a a îngrijit-o pe Skylar Mendez, fetița de patru ani a prietenei sale. Fetița a vărsat sucul pe consola de jocuri Xbox a tânărului. Acesta s-a enervat și a pedepsit-o. Corecția fizică aplicată a fost atât de puternică încât fetița a ajuns la spital. Acolo le-a spus medicilor că aceasta a căzut și s-a lovit la cap. Medicii de la Spitalul de Copii Lurie din Chicago au încercat să amelioreze umflarea creierului lui Skylar. Din păcate nu au reușit și fetița a murit, spun procurorii în rechizitoriu.

Medicii au semnalat abuzul

Autoritățile au declarat că medicii au observat semne de abuz fizic asupra fetiței. Aceste semne, inclusiv bruscarea violentă a copilului, se întindea pe o perioadă de câteva luni. În declarațiile făcute la poliție, tânărul a recunoscut că a scuturat-o pe fată „foarte tare”. Acesta a bătut-o drept pedeapsă pentru că a vărsat sucul pe consola sa de jocuri, spun procurorii. Autoritățile spun că fetița a fost lovită de mai multe ori. Tânărul a dus-o pe fată la spital după ce aceasta a leșinat în timpul bătăii administrate.

Inițial, procurorii l-au acuzat pe tânăr de abuz fizic împotriva copilului, după arestarea sa. Procurorii au decis ulterior să introducă acuzații mai severe în rechizitoriu. Asta după ce gravitatea abuzului a fost dezvăluită de medicul legist. Autoritățile au declarat că tânărul a fost acasă singur cu copilul în timpul incidentului. Mama fetei nu era acasă , potrivit poliției. Mătușa fetiței, Cecilia Villalpando, a deschis o pagină pe GoFundMe, solicitând ajutor publicului pentru finanțarea funeraliilor. S-au strâns 3.120 $ din suma de 10.000 de dolari cerută.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline