Breaking News

Un cuplu CRIMINAL ! Mama și-a ajutat prietenul să-l îngroape pe fiul său în beton, după ce l-a omorât în bătaie

O femeie și-a ajutat iubitul să ascundă cadavrul fiului ei de trei ani într-un bloc de beton după ce a fost omorât în bătaie

Un cuplu criminal care a ucis și îngropat într-un bloc de beton pe băiatul femeii Un cuplu criminal! L-au ucis și îngropat într-un bloc de beton pe băiatul femeii - Foto: Daily Mirror
Distribuie:

Daily Mirror a publicat un articol despre un cuplu criminal, mama ajutându-și prietenul să-l îngroape într-un bloc de beton pe fiul ei de trei ani, după ce acesta a fost omorât în bătaie. Procurorii susțin că femeia din Kansas, Miranda Miller, în vârstă de 37 de ani și prietenul ei Stephen Bodine, de 41 de ani, și-au torturat fiul, pe nume Evan Brewers, câteva luni înainte de a muri.

Băiatul de trei ani ucis de mama și prietenul ei apoi îngropat într-un bloc de beton

Băiatul de trei ani ucis de mama și prietenul ei apoi îngropat într-un bloc de beton – Foto: Daily Mirror

Miranda Miller, a pledat vinovată de abuz asupra copilului. În plus a mai fost acuzată și de crimă de gradul doi, după moartea fiului său Evan Brewer, ucis în anul 2017. Procurorii susțin că Miller și prietenul ei, Stephen Bodine de 41 de ani, l-au torturat pe Evan câteva luni înainte de moartea sa. Apoi i-au îngropat corpul într-un bloc de ciment în spălătoria de la subsolul casei lor închiriate. Dovezile din acest caz includ un stick de memorie cu peste 16.000 de videoclipuri și fotografii. Pe acestea se poate vedea clar cum Evan este abuzat.

Imaginile îl arată pe Evan dezbrăcat și înlănțuit în subsolul casei. Mama și prietenul ei îl apostrofau verbal și îl obligau să stea la colț ore întregi. Cadavrul băiatului a fost găsit de proprietarul casei lor închiriate din Wichita. Dwayne Haukap curăța casa când a simțit un miros neplăcut care venea dintr-un bloc de beton în spălătorie.

El a sunat la poliție și i-a chemat să verifice. Când polițiștii au tras capacul de ciment, au găsit corpul băiețelului care fusese încastrat acolo cu luni de zile în urmă. Testele ADN au confirmat mai târziu că era vorba despre corpul lui Evan. Rămășițele lui au fost atât de grav degradate încât autopsia nu a putut determina cauza morții.

Concluziile instanței de judecată

Luna trecută, bărbatul a fost găsit vinovat de crimă de gradul unu și va fi condamnat la sfârșitul acestei luni. Se așteaptă ca el să primească o sentință pe viață. Mama a depus mărturie împotriva bărbatului pentru a primi o pedeapsă mai mică. În timpul procesului, ea a spus că prietenul ei l-a pedepsit pe Evan pentru că nu a mâncat pe 19 mai 2017. El l-a dus pe băiatul care țipa în baie. A ieșit mai târziu cu trupul umed și lipsit de viață al fiului său în brațe. Ulterior l-a ajutat pe acesta, care a folosit mai mulți saci de ciment, să-l îngroape într-un bloc de beton. Cadavrul băiatului a fost găsit patru luni mai târziu.

Cauza morții nu este cunoscută. Tatăl lui Evan, Carlo Brewer, încercase să obțină custodia fiului său. Autoritățile au fost avertizate de șase ori că Evan era abuzat. În martie 2017, Carlo a spus poliției că nu și-a văzut fiul de mai mult de o lună și a cerut să-l ajute. Din păcate autoritățile nu l-au ajutat.

Mama băiatului riscă acum să primească 29 de ani de închisoare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*