Breaking News

A salvat un băiat din mâinile unui pedofil dar riscă închisoarea după ce l-a omorât în bătaie pe monstru

Un mecanic din Rusia riscă 15 ani de închisoare pentru că a omorât în bătaie un pedofil condamnat, la scurt timp după ce a salvat un băiat de 14 ani din casa agresorului sexual

Riscă închisoarea după ce a salvat un băiat din mâinile unui pedofil Vladimir (foto stânga) riscă închisoarea după ce a salvat un băiat din mâinile unui pedofil - © east2west news
Distribuie:

Caz controversat în Rusia, după ce un bărbat care a salvat un băiat din mâinile unui pedofil, riscă acum 15 ani de închisoare după ce l-a omorât în bătaie pe agresorul sexual, informează Daily Mail.

Mecanicul auto Vladimir Sankin, în vârstă de 33 de ani, primește acum un val de susținere publică după incident. Oamenii cer să se renunțe la acuzația de omor cu care se confruntă bărbatul.

Vladimir a răspuns strigătelor disperate ale unui adolescent care cerea ajutor pentru prietenul său. Acesta fusese închis în apartamentul lui Vladimir Zaitsev, în vârstă de 54 de ani. Vladimir, din orașul Ufa bogat în petrol, a răspuns imediat alergând spre apartamentul indicat și l-a auzit pe băiatul care plângea înăuntru. El a spart ușa și l-a eliberat pe tânărul de 14 ani, care era dezbrăcat. Pedofilul i-a spus victimei că îl va ucide și îl va dezmembra cu un topor dacă nu se dezbracă, spun surse din cadrul anchetei.

După eliberarea băiatului, Vladimir l-a scos pe bărbat afară și l-a bătut cu o bâtă până la sosirea poliției. În urma rănilor primite, bărbatul care fusese eliberat recent din închisoare după o condamnare pentru pedofilie, a murit. Pentru că l-a omorât în bătaie, Sankin a fost reținut în mod oficial și acuzat de vătămare corporală gravă și ucidere din culpă. Ulterior bărbatul a fost eliberat din arest și plasat în arest la domiciliu în timp ce ancheta își urmează cursul.

Cronologia incidentului

Conform informațiilor furnizate de presă, pedofilul i-a întâlnit pe băieți la intrarea în apartamentul său. Aceștia încercau să se încălzească după ce se jucaseră câteva ore afară în zăpadă. I-a invitat în apartamentul său să-și usuce hainele ude. Odată ajunși înăuntru, le-a spus să se dezbrace și ar fi început să-i „hărțuiască”. Unul dintre băieți a scăpat și a dat alarma. Celălalt a rămas închis în apartament.

Vladimir Sankin a spus că nu a dorit ca pedofilul să moară în urma bătăii administrate. El este cu conștiința împăcată că a salvat doi copii din mâinile monstrului. Zeci de mii de persoane au semnat o petiție prin care au solicitat eliberarea lui Sankin. Unii îl consideră un „erou”. În petiție se spune că bărbatul a murit după ce s-a lovit la cap în timpul luptei cu Sankin.

Avocatul său spune că deși l-a omorât în bătaie, instanța trebuie să pună în balanță faptul că bărbatul are circumstanțe atenuante. Asta ținând cont de comportamentul imoral al„ victimei ” și de faptul că a salvat doi copii din mâinile pedofilului. De cealaltă parte sunt persoane care spun că linșajul nu este permis într-o societate civilizată și trebuie pedepsit cu toată severitatea.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

3 Comments on A salvat un băiat din mâinile unui pedofil dar riscă închisoarea după ce l-a omorât în bătaie pe monstru

  1. Constantinescu // 20 mai 2020 at 2:29 // Răspunde

    Nu trebuie să fie arestat. Nu a intenționat să – l ucidă.

  2. Eu sunt contra violentei,dar pedofilii si zoofilii, merita castrarea chimica si inchisoare pe viata!!
    Respect acelui barbat care a salvat 2 copii din mana unui monstru!!!

  3. Legitima aparare si eu faceam la fel chiar mai rau al jupuiam fara anchisoare este un adevarat erou toti ca el merita laude si sa faca la mai multa fapte de acasa gen multumesc putea fi copilul meu bravooooooo

Leave a comment

Your email address will not be published.


*