Breaking News

VIDEO: EROU LA 16 ANI ! Un adolescent a salvat o fetiță de nouă ani din ghearele unui pedofil

Un adolescent din Rusia a devenit erou la 16 ani după ce a salvat o fetiță răpită de un pedofil pe stradă

Erou la 16 ani Erou la 16 ani - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Un adolescent a devenit erou la 16 ani după ce a salvat o fetiță de nouă ani din ghearele unui pedofil, informează Daily Mail.

Băiatul, pe nume Vyacheslav Doroshenko se plimba pe o stradă înzăpezită din oraşul Irkutsk după ce a ieșit de la un antrenament la baschet. La un moment dat, el a zărit un om în jur de 50 de ani înşfăcând o fetiţă şi împingând-o într-o maşină. Incidentul a fost surprins şi de camerele de supraveghere din zonă. După ce pedofilul a fost prins, acesta a fost nevoit să prezinte în faţa poliţiei o reconstituire a faptei lui înfricoşătoare.

Filmul răpirii și reconstituirea

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Gec1b3a-LYs[/embedyt]

Când s-a apropiat de maşină, adolescentul şi-a dat seama că avea loc o răpire. A putut chiar și să audă fata cum striga după ajutor. Băiatul nu a stat mult pe gânduri şi a alertat primul adult pe care l-a întâlnit în cale. Acesta, pe nume Gleb Sizykh, îşi încălzea maşina după ce ieşise de la fabrică. A pornit imediat pe urmele răufăcătorului. Bărbatul povesteşte: „Era clar că băiatul era speriat. M-am grăbit spre maşină. Am vrut să văd cum vor reacţiona bărbatul şi fetiţa. În momentul în care eu şi băiatul ne-am apropiat de maşină, a pornit în mod subit şi a plecat de la faţa locului.”

Adolescentul a urcat imediat în maşina lui Gleb şi amândoi au pornit în urmărirea răpitorului. Pedofilul a condus până când a ajuns într-o fundătură, iar cei doi au ieşit pentru a-l înfrunta. Acesta a lăsat fata să plece și a fugit de la faţa locului. Salvatorul fetei s-a apropiat calm de ea şi i-a oferit telefonul său ca să-şi telefoneze mama. Îşi aduce aminte că fata plângea şi era foarte speriată, dar a realizat că nu se va teme de el. Fata a fost dusă apoi nevătămată la mama ei şi acum este consiliată de către un psiholog.

Întregul incident s-a terminat însă cu bine. Pedofilul a fost identificat rapid de cei doi când a fost prins şi şi-a recunoscut fapta. Acum urmează să fie judecat. Gleb şi Vyacheslav au devenit peste noapte eroi. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a primit mulţumiri, recunoștință şi o diplomă din partea poliţiei. Presa i-a elogiat pe cei doi ca fiind eroi locali. Băiatul va primi şi el onoruri în faţa colegilor de școală pentru fapta sa curajoasă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*