Breaking News

VIDEO: Filmul îngrozitor în care un adolescent a încercat să-și arunce prietena în fața unui tren

Incidentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din stația Elizabeth South din nordul orașului Adelaide

Adolescent acuzat ca a incercat sa-si arunce prietena sub rotile unui tren Foto: Daily Mail (© 7 News)
Distribuie:

Daily Mail a publicat în ediția sa electronică un articol și un clip video a unui incident surprins în luna octombrie a anului trecut, când un adolescent a încercat să-și arunce prietena în fața unui tren.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bQJOYJlrSe0[/embedyt]

Lucas Gary Narkle, în vârstă de 19 ani, și-a târât prietena în vârstă de doar 14 ani spre trenul care se apropia. Pe filmare se poate vedea cum ea se lupta cu disperare pentru a nu fi aruncată de pe peron sub roțile trenului. Narkle a apărut miercuri la Curtea Districtuală din Sudul Australiei. El a pledat vinovat la acuzația că a pus în pericol viața fetei.

Tânărul își așteaptă acum sentința

Instanța a audiat-o și pe prietena lui Narkle care s-a luptat dramatic pentru viața ei în timp ce acesta o târa pe peron. Procurorul de caz a spus că tânărul era foarte determinat și nu a ezitat nici o secundă să renunțe la intenția lui. Din această cauză tânăra se teme pentru viața ei și nu știe ce se poate întâmpla pe viitor cu ea.

Adolescentul a fost inițial acuzat de tentativă de omor. A scăpat de această acuzație, după ce ambele părți implicate în proces, au convenit că deși acesta era înarmat și cu o bâtă de baseball, totuși nu a folosit-o împotriva fetei.

El a fost reținut în urma incidentului și a petrecut mai mult de trei luni în închisoare. A fost eliberat pe cauțiune de către Curtea Supremă în luna februarie a acestui an. Judecătorul Simon Stretton a declarat miercuri că este puțin probabil să-i mai prelungească pedeapsa lui Narkle. El a motivat că acțiunile sale au fost produse sub un impuls de moment și nu au provocat nici un rău fizic părții vătămate. „Cred că nu va servi nimănui dacă vom impune un termen suplimentar de închisoare, dar sunt înclinat mai mult spre o pedeapsă cu muncă în folosul comunității”.

Narkle se va întoarce joi la tribunal pentru a primi condamnarea finală.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*