Breaking News

LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ! Copilul nenăscut, care a fost scos din pântecele mamei sale ucisă, a deschis ochii

Tatăl care se roagă pentru băiețelul care luptă să supraviețuiască în spital, a postat pe Facebook poze cu nou născutul

Bebelușul scos din pântecele mamei sale care a fost ucisă, luptă pentru viață Bebelușul scos din pântecele mamei sale care a fost ucisă, luptă pentru viață (© Facebook)
Distribuie:

Tatăl îndurerat al băiețelului care a fost scos din pântecele mamei sale ucisă, se roagă pentru supraviețuirea acestuia și a postat primele poze ale micuțului, informează DailyMail.

Citește și: Adolescenta ucisă a cărui copil a fost scos din pântece

Yovani Lopez este soțul văduv al adolescentei Marlen Ochoa-Lopez, care avea 19 ani în momentul în care a fost strangulată pe 23 aprilie. Tânăra a fost atrasă într-o casă din Chicago pentru a lua hainele gratuite oferite pentru bebeluș. Acestea îi fuseseră promise de o femeie pe care a cunoscut-o pe Facebook. Ucigașii ei i-au tăiat uterul și băiețelul a fost scos din pântecele mamei. Copilul a avut grave probleme medicale ulterior. Acesta a fost dus la spital, unde un test ADN a dovedit că băiețelul este băiatul tinerei ucise.

Suspecții au fost arestați

Cele trei persoane acuzate de această crimă oribilă au fost arestate. Ele se află în arest sub acuzația de crimă și vor fi prezentate în fața instanței pe 3 iunie. Între timp, băiatul, care a fost botezat Yadiel de către tatăl său, luptă pentru viață în spital. El are activitate cerebrală aproape de zero, dar familia sa spune că se roagă pentru un miracol. Ei nu sunt de acord cu deconectarea micuțului de la aparate. Duminică, băiețelul a deschis ochii în brațele tatălui său. „Ne rugăm pentru un miracol”, a spus un prieten de familie care a redistribuit fotografiile pe Facebook.

Marlen, tânăra ucisă și mama copilului, va fi îngropată miercuri. Tatăl a deschis un cont de donații pentru a avea grijă de cei doi copii rămași orfani. El speră să strângă 25.000 de dolari.

Autoritățile încearcă să afle răspunsurile la întrebările legate de moartea tinerei. Marlen lipsea de trei săptămâni când trupul ei a fost găsit într-o pubelă de gunoi din spatele casei lui Clarisa Figueroa săptămâna trecută. Figueroa se prefăcea că Yadiel era copilul ei și chiar l-a dus la spital, pretinzând că a născut, pe 23 aprilie. Nu prezenta semne că a dat naștere unui copil, iar spitalul nu a alertat niciodată autoritățile. Un pont dat polițiștilor care o căutau pe Marlen, a condus la legătura dintre familia Figueroas și tânără. A fost momentul când s-a cerut testul ADN care a dezvăluit adevărul.

Clarisa Figueroa este acuzată împreună cu fiica ei Desiree, de 24 de ani, care este însărcinată în patru luni și cu prietenul ei, Piotr Bobak, de 40 de ani. Camerele de luat vederi nu au fost permise în sala de judecată la ședința de săptămâna trecută. Acuzaților nu li s-a acordat eliberarea pe cauțiune după ce au scos din pântecele mamei, pe fiul nenăscut al acesteia.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*