Breaking News

O femeie însărcinată, de 24 de ani, a fost ucisă iar copilul ei nenăscut scos din pântece de o falsă prietenă

Femeia a fost „ademenită de o falsă prietenă care era obsedată de furtul unui copil”, fiind însărcinată în 36 de săptămâni când a fost ucisă

Flávia Godinho Mafra era însărcinată în 36 săptămâni când a fost ucisă Flávia Godinho Mafra era însărcinată în 36 săptămâni când a fost ucisă - (Foto: Rețele sociale/Coaj)
Distribuie:

O tânără gravidă a fost găsită moartă, cu copilul ei nenăscut scos din pântece după ce a fost ademenită de o falsă prietenă, care a devenit obsedată de furtul unui copil, informează Daily Mail.

Femeia, care a fost identificată ca fiind Flavia Godinho Mafra, avea 24 de ani. Tânăra era însărcinată în 36 de săptămâni când a fost ucisă în orașul Canelinha, în statul sud-brazilian Santa Catarina. Cea care a ucis-o și-a recunoscut fapta. Ea a spus că a folosit o cărămidă pentru a o ucide după ce a ademenit-o la locul crimei. Apoi i-a scos copilul din pântece folosind un cutter. Asasina pretextase că o va duce la o demonstrație de îmbăiere a bebelușilor, informează presa locală.

Femeia a mărturisit că a devenit obsedată de furtul unui copil după ce a avut un avort spontan la începutul acestui an, a spus poliția. Detectivul responsabil pentru caz, Paulo Alexandre Freyesleben e Silva, a confirmat cauza morții victimei în vârstă de 24 de ani. Aceasta a fost tăietura din abdomen și rănile provocate cu o cărămidă la cap, relatează ziarului național „G1”. Cadavrul ar fi fost găsit de soțul și mama victimei săptămâna trecută, vineri, în jurul orei 9:00.

Fusese lăsat în curtea unei fabrici de cărămidă abandonată din cartierul Galera. Copilul lipsea. Poliția a constatat ulterior că acesta fusese dus la spital de suspectă și de soțul ei. Ambii au fost arestați.

Ucisă și copilul ei nenăscut scos din pântece

Potrivit anchetei poliției, femeia arestată, era o veche prietenă de școală a victimei. Ea a mărturisit polițiștilor că a pierdut un copil din cauza unui avort spontan în ianuarie și că a devenit obsedată de furtul unui copil. În ultimele luni își înscenase o falsă sarcină. După ce a ucis-o pe tânără și i-a scos copilul din pântece, a simulat o naștere spontană.

Potrivit publicației online NSC Total, fetița rămâne în Spitalul de Copii din Florianopolis. Aici i s-au administrat antibiotice și medicamente împotriva durerii pentru leziunile suferite atunci când a fost smulsă din burta mamei. În rest fetița are o stare generală bună.

Autopsia va confirma dacă bebelușul a fost îndepărtat când femeia însărcinată era în viață sau dacă era deja moartă. Flavia, care a studiat pedagogia, a lucrat ca profesor suplinitor. Ea a fost înmormântată în cimitirul municipal din Canelinha în cadrul unei ceremonii religioase.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*