Breaking News

MISTER ELUCIDAT! Și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a furat copilul!

Caz tulburător şi halucinant care a șocat opinia publică din statul american Texas

Heidi Broussard și Magen Fieramusca mama fetiței (stânga) fiind ucisă de prietena cea mai bună (dreapta) Heidi Broussard și Magen Fieramusca mama fetiței (stânga) fiind ucisă de prietena cea mai bună (dreapta)
Distribuie:

O femeie şi-ar înscenat o sarcină, iar apoi și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a furat bebelușul nou născut, informează publicația The Mirror.

Femeia suspectată, Magen Fieramusca, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată. Arestarea s-a produs la câteva ore după ce a fost găsit cadavrul unei femei.  Femeia a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini. Culmea, fiica ei în vârstă de doar câteva zile era în viață. Bebelușul se afla în casa celei mai bune prietene a mamei sale, Magen Fieramusca.

Anchetatorii spun că Heidi Broussard, o femeie din Austin a fost dată dispărută pe data de 12 decembrie. Aceasta a dispărut împreună cu fiica ei Margot, care este în vârstă de doar o lună.

Magen a fost arestată şi pusă sub acuzare. Mama femeii moarte a declarat presei că cele două erau cele mai bune prietene. Suspecta a fost inițial amendată pentru nerespectarea regulilor de circulație. Ulterior, datorită dovezilor circumstanțiale, poliția a început să o suspecteze pe femeie de crimă.

Filmul crimei

Pe data 12 decembrie, Fieramusca, cea mai bună prietenă a lui Heidi, s-a întâlnit cu aceasta. Era împreună cu fetița ei. Femeia le-a răpit pe cele două, mamă și fiică. Pe mămică a ucis-o în timp ce pe fetiță a răpit-o.

În urma autopsiei medicii legiști au constata că Heidi Broussard a avut parte de o moarte violentă produsă prin strangulare.  Criminala a ascuns cadavrul prietenei în portbagajul unei mașini iar pe fetiță a dus-o la ea acasă. Ea avusese grijă să-și însceneze o sarcină. Le-a spus atât prietenilor cât și familiei că a născut de curând, iar Margo este fiica ei.

După ce au făcut mai multe teste ADN agenții FBI au înţeles ce s-a întâmplat. În momentul în care au intrat în casa lui Magen Fieramusca, femeia o legăna pe fetița nou-născută pe picioare. Chiar și în momentul arestării aceasta a susținut în fața anchetatorilor că este fiica ei. Va fi acuzată de răpire și crimă. Micuța Margo s-a întors în sânul familie formată acum doar din tatăl și frații ei.

Poate ești interesat:

 

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*