Breaking News

CUPLUL ASASIN! Un băiat de 12 ani a fost ținut închis, bătut, înfometat și lăsat să moară în propriile fecale

Anchetatorii spun că acesta cântărea doar 19 kg când a murit și a stat închis ani de zile într-o cameră, iar unii dintre cei trei frați ai săi nici nu știau că există

Băiat de 12 ani a fost ținut închis, bătut, înfometat și lăsat să moară în propriile fecale Băiat de 12 ani a fost ținut închis, bătut, înfometat și lăsat să moară în propriile fecale
Distribuie:

Un tată și partenera sa de viață, au fost arestați după ce un băiat de 12 ani, subnutrit grav, care cântărea doar 19 kg, a fost lăsat să moară în propriile fecale, după ce a fost închis, bătut și înfometat ani de zile în casa lor, informează publicația The Mirror, în ediția electronică.

Băiatul pe nume Maxwell Schollenberger, mai avea trei frați. Tragic este că acestora li s-a spus să-l ignore, iar unul dintre ei a spus că nu știa de existența lui, potrivit poliției. Copilul, din Pennsylvania, a fost găsit acoperit cu fecale în camera în care a fost ținut ani la rând. „Temnița” era o încăpere cu jaluzelele trase și obloanele bătute în cuie.

Detalii teribile au fost împărtășite de anchetatori, care au dezvăluit că băiatul nu a primit niciodată îngrijiri medicale. Mai mult, el nu a fost înscris niciodată la școală și era rar văzut chiar și de către frații săi. Maxwell era atât de slab încât nu putea merge sau sta în picioare când a murit.

A fost lăsat să moară în propriile fecale

Anchetatorii au spus că ușa era încuiată din exterior, astfel încât Maxwell să nu poată scăpa. Postul de televiziune Fox 43, relatează că unul dintre cei trei frați ai săi a spus că nu știa că el este acolo. Tatăl Scott Schollenberger Jr, în vârstă de 42 de ani și logodnica Kimberly Maurer, în vârstă de 35 de ani, se confruntă cu acuzații de omucidere.

Procurorul de caz a declarat: „Acest băiețel de 12 ani nu a cunoscut niciodată dragostea necondiționată a unei familii. Max Schollenberger a existat, dar nu pot numi asta viață. A existat într-o stare de suferință perpetuă”.

Poate ești interesat:

 

Maxwell a fost descoperit doar după ce o vecină a chemat poliția, auzind-o pe logodnica bărbatului menționând moartea sa.

Potrivit pennlive.com, anchetatorii au găsit la fața locului o adevărată „casă a ororilor”. Mirosul excrementelor umane se simțea până la etajul al doilea al casei. În camera băiatului nu era lumină și jaluzelele erau prinse cu bandă adezivă. Autopsia a stabilit că băiatul era atât de subnutrit încât nu mai putea digera mâncarea și era prea slab pentru a merge sau a sta în picioare. Moartea sa a fost pusă pe seama malnutriției și a unui traumatism la cap.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*