Breaking News

CASA ORORILOR! O mamă și-a ucis trei copii unul dintre bebeluși fiind găsit descompus în casă

Pe unul dintre copii anchetatorii l-au găsit mumificat, acesta ajungând un schelet care purta încă scutecul

Femeia care și-a ucis trei copii a ajuns în fața instanței Femeia care și-a ucis trei copii a ajuns în fața instanței - Foto: mirror.co.uk
Distribuie:

Prima zi a procesului în care a fost judecată Erika Murray pentru că și-a ucis trei copii, a dezvăluit detalii îngrozitoare despre condițiile găsite în CASA ORORILOR din Blackstone, Massachusetts. Femeia, în vârstă de 35 de ani, a fost arestată, după un denunț făcut de o vecină pe nume Betsy Brown, în august 2014. Aceasta a găsit casa acoperită cu fecale și invadată de insecte. Ea a anunțat poliția, iar investigatorii au găsit lucruri oribile în CASA ORORILOR.

Aceștia au descoperit un copil mort înghesuit într-un rucsac închis într-un dulap, informează metro.co.uk. Avea încă placenta atașată. Un câine mort zăcea lângă rucsac, într-o pungă separată. Un al doilea copil mort a fost găsit într-un alt dulap, informează NBC. Cel de-al treilea copil mort a fost găsit „îmbrăcat cu un scutec care era înfășurat în rămășițele scheletice”, spun procurorii.

Femeia va fi judecată fără juriu

Femeia mai avea patru copii vii în casă, cu vârste cuprinse între cinci luni și 13 ani. Ea este acuzată de uciderea a doi copii și de lăsarea unui al treilea să moară prin neglijență extremă. Procurorii au declarat că doi dintre copiii ei nu fuseseră niciodată scoși afară din casă . Al treilea, în vârstă de 3 ani nu era „capabili să meargă, nu se putea hrăni și era întârziat într-o mare măsură din punct de vedere fizic și mental”.

Betsy Brown a fost prima care a depus mărturie în proces și a izbucnit în lacrimi în timp ce descria condițiile deplorabile pe care le-a găsit în casă. Ea a intrat în locuință după ce băiatul de 10 ani al femeii i-a cerut să-l oprească din plâns pe frățiorul său. Când a ajuns în casă a descoperit o mulțime de scutece murdare, sticle de lapte pentru bebeluși și viermi peste tot. Era întuneric și o căldură îngrozitoare. Peste tot erau lucruri împrăștiate, mâncare stricată și scutece murdare. Femeia a declarat că a fost cel mai oribil miros pe care l-a simțit vreodată.

A urcat la etaj și a descoperit un copil. Ea a spus instanței: „Era acoperit complet de fecale, pe păr, pe corp peste tot”. Șeful poliției din Blackstone, Gregory Gilmore a confirmat și el mizeria incredibilă găsită în casă. Gilmore a spus: „Anchetatorii au început să observe muște care zburau prin casă. Purecii au început să se strângă pe hainele noastre. Au existat preocupări serioase legate de sănătatea noastră”.

Compania care curăță acum casa, a declarat că locuința trebuie demolată. Mama care și-a ucis trei copii nu este judecată de un juriu, ea optând pentru un proces condus de un judecător. Dacă se constată că nu are discernământ, femeia ar putea fi achitată.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*