Breaking News

Un băiat în vârstă de 15 ani aproape a orbit după ce a fost bătut cu sălbăticie în curtea școlii

Un băiat de 15 ani a fost aproape orbit când un bătăuș de la școală i-a zdrobit cu un pumn ochelarii în față, provocându-i răni groaznice

Băiat bătut la școală care aproape a orbit după ce i-au fost sparți ochelarii Băiat bătut la școală care aproape a orbit după ce i-au spart cu un pumn ochelarii - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Nathaniel Dryden din Shelton Lock, Derbyshire, ar putea rămâne cu cicatrice pe viață după un atac neprovocat care aproape l-a orbit, scrie Daily Mail pe pagina sa de web. După atacul sălbatic, adolescentul a fost „acoperit în totalitate” de sânge. Cu doar câteva săptămâni înainte, tânărul fusese supus unui alt atac groaznic, când a fost bătut fără motiv de un alt bătăuș. Atacul care a avut loc la Academia Merrill din Derby, a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare.

Părinții lui Nathaniel au afirmat că un prieten al primului atacator se află în spatele celei de-a doua bătăi. Tânărul are acum nevoie de un lung tratament în spital. Tatăl său a spus că se teme ca fiul său să nu fie traumatizat psihic pe viață după acest incident. El a declarat că primul atac a avut loc pe 23 ianuarie. Un băiat s-a apropiat de fiul său și a început să-l lovească de mai multe ori fără niciun motiv. Conducerea școlii l-a informat că atacatorul a fost suspendat pentru o perioadă de timp.

Al doilea atac l-a desfigurat

Al doilea atac a avut loc săptămâna trecută. Un alt băiat s-a apropiat de el și l-a acuzat că a insultat-o pe prietena amicului său. Băiatul s-a apărat și a spus că nu a făcut-o. Nathaniel a fost apoi abordat de către cel de-al doilea băiat care a întrebat de ce a făcut-o pe prietena lui ”t**fă”. A protestat din nou, dar a fost lovit cu sălbăticie în față. A fost doar un pumn, dar a fost atât de puternic încât i-a spart ochelarii și l-a rănit groaznic. Lentilele sparte i-au provocat leziuni faciale grave. Băiatul a fost aproape în totalitate acoperit de sânge. S-a speriat crezând că moare din cauza hemoragiei. Academia Merrill a sunat la poliție iar Nathaniel a fost dus la spital. El a rămas cu cicatrici și vânătăi vizibile, dar tatăl său crede că nu poate depăși impactul psihologic al agresiunii. Băiatul este foarte norocos că nu a rămas orb. Cioburile ochelarilor distruși l-au rănit la un centimetru de globul ocular.

Poliția Derbyshire a declarat că a fost informată despre atac și că ofițerii au vizitat familiile vizate. Nu au fost făcute arestări.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*