Breaking News

O femeie de 50 de ani, a fost GĂSITĂ MOARTĂ în parcarea spitalului de urgență la TREI ZILE după ce a dispărut

Cadavrul femeii a fost găsit în parcarea spitalului de urgență la TREI ZILE după ce a dispărut, iar familie ei cere acum răspunsuri

Fiul și nora femeii decedate cer explicații autorităților Fiul și nora femeii decedate cer explicații autorităților - © Facebook/Fox31
Distribuie:

O femeie din Colorado în vârstă de 50 de ani, a fost găsită moartă în parcarea spitalului de urgență, la trei zile după ce a murit în interiorul mașinii, informează Daily Mail în ediția online.

Yvette Mooney, în vârstă de 50 de ani, din Denver, Colorado, a fost găsită moartă pe 23 august. Cadavrul ei a fost găsit în parcarea unității de primiri urgențe de la Centrul Medical Suedez din Englewood, Colorado.

Găsită moartă în parcarea spitalului de urgență

Poliția a descoperit-o pe femeia mamă a doi, care avea mai mulți nepoți, moartă în mașina ei. Dispăruse pe data de 20 august și a fost găsită după căutări intense abia după trei zile. Se pare că femeia nu a mai putut ajunge în camera de gardă a spitalului. Declarația a fost făcută de nora femeii, Kandra Garcia, pentru postul de televiziune WKRN.

Aceasta spune că probabil femeia s-a gândit că cineva o va găsi, fiind în parcarea unui spital de urgență. Din păcate aceasta a fost găsit trei zile mai târziu. Era plină de bășici și prea descompusă pentru a putea fi înmormântată în mod corespunzător. Nora decedatei a mai declarat că familia crede că aceasta s-a dus la spital pentru a vizita un prieten de familie și pentru a se ruga împreună cu el. Dar când femeia nu a mai răspuns la apelurile telefonice în acea zi, au sunat la poliție. A fost găsită trei zile mai târziu în parcarea spitalului.

Poliția a declarat postului de știri că încă nu este cunoscută cauza decesului. Este așteptat raportul de la cabinetul medicului legist. Detectivii au cerut și înregistrările de pe camerele de supraveghere de la spital pentru a le examina. Ei vor să stabilească ce anume s-a întâmplat cu adevărat în acea zi. Poliția a spus că geamurile mașinii femeii erau fumurii, ceea ce ar fi îngreunat vizualizarea în interiorul mașinii.

Conducerea spitalului a făcut o declarație

Spitalul a făcut o declarație pentru un alt post de televiziune, KDVR. În ea se spune: „Oferim sincere condoleanțe și cea mai profundă simpatie familiei și celor dragi. După descoperirea evenimentului, am notificat imediat Departamentul de Poliție Englewood. Am lucrat îndeaproape cu ei pe parcursul anchetei în desfășurare”.

Nora femeii, care a numit-o pe soacra ei „o femeie care a muncit toată viața”, cere acum răspunsuri. Ea spune că cineva a greșit și trebuie să-și asume responsabilitatea.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*