Breaking News

O MAMĂ A FOST GĂSITĂ MOARTĂ într-o parcare, împreună cu fiicele sale de 2 și 4 ani

Primele ipoteze ale poliției spun că femeia a murit din cauza unei supradoze, iar fetițele au murit datorită supraîncăzirii mașinii

O mamă a fost găsită moartă într-o parcare împreună cu fiicele sale de 2 și 4 ani O mamă a fost găsită moartă într-o parcare împreună cu fiicele sale de 2 și 4 ani - © Facebook/NBC DFW
Distribuie:

O mamă a fost găsită moartă într-o parcare din Texas, într-un SUV, împreună cu cele două fiice ale sale în vârstă de 2 și 4 ani, informează Daily Mail.

Tragedia a avut loc săptămâna trecută, iar femeia a murit cel mai probabil din cauza unei supradoze de droguri. Fetițele au murit ulterior datorită șocului termic provocat de supra-încălzirea mașinii.

Trupurile lui Natalie Chambers, de 31 de ani, și ale fiicelor sale Isabel, de 4 ani și Elise, de 2 ani, au fost găsite de poliție. Macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 10 dimineața, săptămâna trecută, joi. Acestea și-au găsit sfârșitul în interiorul unui Ford Blue Escape.

Mama și cele două fetițe au fost văzute ultima dată în viață miercurea trecută în jurul orei 8 dimineața. Publicația InForney scrie că ele au plecat spre un loc de joacă într-un parc, dar nu au mai ajuns acolo. Familia și prietenii au declarat că au fost imediat îngrijorați de dispariția femeii și copiilor. Asta din cauza antecedentelor mamei, legate de abuzul de droguri și alcool.

Un membru al familiei, sub protecția anonimatului, a declarat că femeia se lupta și cu atacuri repetate de depresie. Acestea au fost exacerbate recent de pandemia de coronavirus și au determinat-o să recidiveze.

Familia femeii a raportat dispariția la biroul șerifului din districtul Kauffman, miercuri în jurul orei 14:30. Asta după ce mai multe apeluri pe telefonul mobil al femeii au rămas fără răspuns. Prietenii, familia și forțele de ordine au căutat-o frenetic pe femeie și pe copiii ei de miercuri seara până joi dimineața. În cele din urmă au găsit locația datorită telefonului celular al femeii.

Familia a fost găsită moartă într-o parcare

Mașina a fost găsită joi dimineața, în jurul orei 10. Era într-o parcare situată aproape de autostradă. Femeia și cei doi copii ai ei au fost găsiți morți. Filmările de pe camerele de supraveghere obținute de anchetatori arată momentul parcării. Vehiculul a ajuns în parcare miercuri, puțin după 9 dimineața. Poliția spune că nimeni nu s-a apropiat și nu a ieșit din vehicul până când a fost găsit.

Temperaturile din zonă au atins 34 de grade Celsius în toată după-amiaza zilei de miercuri. Descoperirea celor trei cadavre a fost catalogată de ofițerii prezenți la fața locului „devastatoare”. Anchetatorii au refuzat să comenteze cauzele decesului, până la apariția unui raport oficial de autopsie, așteptat la sfârșitul acestei săptămâni.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*