Breaking News

Mama acuzată că și-a ucis copiii lăsându-i să moară în mașina supraîncălzită, cercetată pentru consum de droguri

Tatăl uneia dintre cele două surori care a murit după ce au fost lăsate într-o mașină supraîncălzită spune că acestea erau nedespărțite

Mamă acuzată că și-a ucis copiii lăsându-i să moară în mașina supraîncălzită din curte Mamă acuzată că și-a ucis copiii lăsându-i să moară în mașina supraîncălzită din curte - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Darcey Conley, de doi ani și sora ei, în vârstă de un an, Chloe-Ann, au fost găsite moarte în mașina supraîncălzită a mamei lor, Kerri-Ann Conley, în curtea lor din Logan City, la sud de Brisbane, sâmbătă la ora 13:30, informează Daily Mail.

Cele două fetițe nu au putut fi resuscitate și au fost declarate moarte la fața locului. Mama lor, Kerri-Ann în vârstă de 27 de ani, a primit două acuzații de omor în aceeași zi la ora 23:00. Asta după ce poliția a investigat timp de nouă ore circumstanțele tragicului accident. Poliția încearcă să stabilească dacă femeia era sub influența drogurilor în momentul deceselor fiicelor sale.

Când și-a dat seama că fetele erau în mașina supraîncălzită, Kerri-Ann le-a scos afară și le-a stropit cu apă rece pentru a le readuce la viață, potrivit postului TV 9News. Martorii spun că au văzut fetele scoase afară din casă. Au presupus că s-au înecat deoarece erau „ude leoarcă”.

În momentul în care au aflat crudul adevăr, vecinii au declarat că este regretabil ce s-a întâmplat. Ei consideră că totul a fost un accident tragic și spun că femeia era o mămică bună. Totuși, alți vecini au spus anterior pentru publicația „Courier Mail”, că fetele ar fi fost lăsate în mașina neagră Mazda 6 din fața casei până la șapte ore.

Comunitatea locală a adus un ultim omagiu

Un ultim omagiu adus fetițelor moarte în mașina supraîncălzită

Un ultim omagiu adus fetițelor moarte în mașina supraîncălzită – © Daily Mail Australia

Membrii comunității locale au adus un ultim omagiu fetițelor în fața casei familiei duminică dimineață. Buchete de flori și animale de pluș au fost așezate pe iarba de sub gardul din fața casei. Omagii au fost aduse celor doi îngerași și în mediul online.

Poliția investighează cazul și încearcă să stabilească o cronologie, pentru a stabili cât timp au stat în mașină fetițele. Mașina era parcată în curtea din față a casei. Un vecin a susținut că nepotul ei și-a amintit că a văzut copiii în mașină la ora 6:30. Era cu șapte ore înainte de a fi găsiți. Un inspector al poliției din Queensland a declarat că cei doi copii au murit în urma expunerii la căldură extremă. „Paramedicii au încercat să-i resusciteze pe acești copii. Din păcate, amândoi au fost declarați decedați la fața locului”, a spus acesta reporterilor într-o conferință de presă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*