Breaking News

VIDEO: O mamă odioasă cumpără ultimul baton de ciocolată pentru copiii ei, înainte de a-i strangula și a le arde trupurile

Momentul surprins pe cameră când o mamă odioasă cumpără ultima ciocolată pentru copiii ei, cu puțin timp înainte să-i ucidă cu brutalitate

Elena Karimova - o mamă odioasă care și-a strangulat copii și le-a dat foc Elena Karimova - o mamă odioasă care și-a strangulat copii și le-a dat foc (© east2west news)
Distribuie:

Daily Mail prezintă un caz șocant petrecut în Rusia, unde o mamă odioasă cumpără un ultim baton de ciocolată pentru copiii ei, înainte de a-i strangula și a le arde trupurile.

Elena Karimova, o femeie divorțată de 27 de ani, a cumpărat din stația de benzină unde alimentase și un combustibil ușor pe care l-a folosit pentru a arde cadavrele copiilor. Fiica sa, Khadizha de patru ani și fiul Suleiman de doi, au sfârșit strangulați pe bancheta din spate a unei mașini pe care a închiriat-o.

Femeia plină de farmec, care s-a dovedit a fi o mamă odioasă, avea 27.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, unde prezenta produse cosmetice. Ea a fost reținută în urma acuzațiilor de crimă acum nouă luni, iar cazul a fost prezentat de curând în instanță. Videoclipul surprins de camerele de supraveghere a fost și el prezentat publicului.

O mamă odioasă și-a distrus familia

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vM3lg7NypTw[/embedyt]

În el se poate vedea cum mama se comportă cât se poate de normal în magazinul stației de benzină. Ea plătește benzina, un baton de Snickers și combustibilul ușor folosit pentru aprinderea cărbunilor pe grătar. Apoi merge la mașina închiriată în interiorul căreia sunt cei doi copii ai săi. Pune benzină în rezervor și lasă în mașină cumpărăturile făcute. După o oră, se presupune că a parcat mașina și și-a strangulat copiii. Apoi a dus cadavrele într-o pădure și a folosit combustibilul de aprins cărbunii pentru a incinera corpurile.

Dar femeia s-a speriat când a realizat că localnicii ar putea vedea fumul. A folosit apă pentru a stinge flăcările corpurilor care ardeau. Apoi a pus cele două trupuri firave arse în mașina ei, spun anchetatorii de stat. Karimova s-a dus acasă peste noapte cu cadavrele în mașină. A doua zi, pe 26 aprilie, a adus cadavrele arse într-un depozit abandonat din apropierea orașului și a dat foc clădirii. Pompierii au găsit inițial ceea ce părea a fi un corp ars sever, după ce au stins incendiul. Inițial au crezut că era un cadavru ars de câine. Dar când s-au apropiat, și-au dat seama că erau trupurile arse a doi copii.

Declarațiile femeii în instanță

Femeia a fost arestată. „Nu puteam să le ofer multe copiilor”, a spus ea anchetatorilor dând vina pe lipsa banilor pentru acțiunile ei. La prima înfățișare în fața instanței, ea a recunoscut că i-a ucis. A mărturisit că îi pare rău pentru ce a făcut. Motivează că nu își dă seama de ce a făcut-o. A mărturisit că după ce a divorțat de soțul ei i-a fost dificil să-i crească pe cei doi copii.

Totuși starea ei financiară nu era atât de proastă. Ea cheltuia peste 500 € pe lună pentru închirieri de mașini și a excursii în străinătate. Membrii familiei și prietenii sunt șocați. Au refuzat să creadă că a putut fi o așa mamă odioasă, capabilă de o asemenea barbarie. Ea a suferit teste psihiatrice și s-a dovedit a fi normală, spun anchetatorii. Acum o așteaptă ani grei de pușcărie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*