Breaking News

O mamă de 23 de ani a fost găsită moartă și cu „toți dinții scoși după ce a fost torturată”

Tânara de 23 de ani a fost găsită moartă la o zi după ce a plecat de acasă din Texas, pentru a-și vizita iubitul

O mamă de 23 de ani a fost găsită moartă , mutilată și torturată O mamă de 23 de ani a fost găsită moartă , mutilată și torturată - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

O mamă de 23 de ani a fost găsită moartă în Mexic, la o zi după ce a fost dată dispărută de către mama ei, relatează Daily Mail în ediția sa electronică.

María Rubio a spus că a vorbit ultima oară cu fiica ei, Lizbeth Flores, pe 9 august. Aceasta a plecat într-o călătorie în orașul de frontieră mexican Matamoros. Ea i-a spus mamei că se va întoarce mai târziu, în aceeași noapte, acasă. Femeia locuia într-o casă din Brownsville, Texas, împreună cu cei doi copii ai săi.

Îngrijorată de lipsa ei, mama a contactat Departamentul de Poliție din Brownsville, Texas, pe 10 august. Femeia a reclamat dispariția acesteia, după ce a pierdut legătura cu fiica ei de 23 de ani. Din nefericire trupul tinerei Lizbeth Flores a fost descoperit pe data de 11 august.

A fost găsită moartă, cu dinții scoși și torturată

Presa locală a relatat că Flores a fost în Mexic pentru a-și vizita iubitul. Cadavrul tinerei găsit pe 11 august, era complet desfigurat. Femeia a murit din cauza rănilor la cap suferite după ce a fost lovită cu o piatră care a fost găsită la locul tragicului incident. Informația a fost furnizată de poliția din Matamoros, care investighează cazul.

Oamenii legii au transmis că o parte din scalpul lui Flores a fost îndepărtat și că dinții i-au fost scoși cu forța. Mama tinerei a acordat un interviu rețelei de televiziune americane, Telemundo. „Pierderea unui copil este ca și cum ți-ar fi smulsă inima”, a spus Maria Rubio vineri, în timpul interviului acordat.

Femeia era foarte afectată și tristă de ceea ce a pătimit fiica sa. Ea a spus că simte fizic durerea prin care a trecut fiica sa în acele momente. Acum ea caută sprijin din partea oficialilor din Statele Unite și Mexic pentru repatrierea rămășițelor fiicei sale în Texas.

Autoritățile din Matamoros care investighează cazul nu au anunțat până luni nicio arestare. Potrivit postului de televiziune KRGV-TV, FBI este implicat în anchetă pentru că Flores este cetățean american.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*