Breaking News

TRAGEDIE FULGERĂTOARE: O mamă gravidă în nouă luni s-a prăbușit în parcarea spitalului și a murit

Cu câteva zile înainte de soroc, tânăra de 36 de ani a început să sufere de dureri abdominale și a fost adusă de soțul ei la spital

O gravidă în nouă luni s-a prăbușit și a murit în parcarea spitalului O gravidă în nouă luni s-a prăbușit și a murit în parcarea spitalului - Foto: mirror.co.uk
Distribuie:

O mamă gravidă în nouă luni, s-a prăbușit în parcarea spitalului și a murit, înainte să-și cunoască fiica pe care o purta în pântec, informează Daily Mirror. Rachel Molloy, în vârstă de 36 de ani, mai avea doar câteva zile până la sorocul nașterii. Ea nu a avut șansa să-și cunoască fiica nenăscută. Moartea ei tragică din luna aprilie a lăsat familia împietrită de durere.

În doar câteva ore , soțul lui Rachel pe nune Nick, a trecut de la un posibil statut de tătic încântat, la cel de văduv îndurerat. Mai mult, acum el se confruntă și cu posibilitatea de a-și pierde fiica nou-născută. Rachel nu știa că așteaptă o fetiță și dorea ca acest lucru să fie o surpriză, informează publicație Manchester Evening News.

Vestea despre venirea pe lume a bebelușului Isabelle a fost unul dintre ultimele lucruri pe care Nick le-a șoptit soției sale înainte de a muri. „Era lumina vieții mele și sufletul meu pereche”, a spus el. „Nu-mi pot imagina lumea fără ea, pentru că ea a fost lumea mea”.

Nick, în vârstă de 35 de ani, a declarat că au hotărât că vor boteza copilul Isabelle Rey dacă va fi fetiță. După tragedia întâmplată, el a botezat-o pe fetiță Isabelle Rachel.

Ce a provocat tragedia

Rachel, mamă gravidă în nouă luni, a suferit de un anevrism al arterei splenice. Este o complicație rară a sarcinii care duce adesea la moartea mamei și a copilului. Rata mortalității materne este de aproximativ 75%, în timp ce ratele mortalității fetale sunt de aproximativ 95%. Ca mamă gravidă, femeia nu a avut simptome, sarcina ei fiind asemănătoare cu cea a primului ei născut James. Dar, pe 24 aprilie, Rachel a început să aibă dureri abdominale.

Nick a condus-o la spital, dar anevrismul s-a rupt și femeia s-a prăbușit în parcare. Rachel nu mai respira, inima se oprise și copilul trebuia salvat prin cezariană. Ea a fost conectată la aparate. În mod tragic, Rachel nu a putut fi salvată și a murit în primele ore ale dimineții următoare. De peste două luni, fetița Isabelle este încă îngrijită la terapie intensivă de o echipă de neonatologi. Nu nu mai este ventilată mecanic. Rămân consecințele pe termen lung ale oricăror leziuni ale creierului, care nu vor fi cunoscute decât mai târziu.

Într-un interviu acordat unei publicații, soțul văduv, a declarat: „Ați auzit de tragedii, dar ele nu v-au lovit cu adevărat personal. Ele se întâmplă în știri și filme. Dar când ți se întâmplă, ție nu-ți vine să crezi”. Acum bărbatul se străduiește să-și continue viața alături de fiul de trei ani. Va trebui să aibă griă și de fiica nou-născută a cărui viitor este încă incert.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*