Breaking News

O mamă a murit de ”inimă rea” la câteva luni după ce soțul ei a violat-o și ucis-o pe fiica lor de șase ani

Bărbatul în vârstă de de 28 de ani, a fost arestat și încarcerat, fiind acuzat de viol și de crimă

A murit de ”inimă rea” după ce soțul a violat-o și ucis-o pe fiica lor de șase ani A murit de ”inimă rea” după ce soțul a violat-o și ucis-o pe fiica lor de șase ani
Distribuie:

O mamă din Rusia a murit de ”inimă rea” la doar câteva luni după ce bărbatul cu care-și unise destinele a violat-o și ucis-o pe fiica lor de șase ani, într-un mod greu de imaginat. Daily Mail scrie că tatăl a sugrumat-o pe biata fetiță, apoi a spânzurat-o de un gard cu jucăria ei preferată în jurul gâtului.

Mama fetiței, Anna Zubko, a murit „de inimă rea” la câteva luni după cumplita tragedie. Yaroslav Oleinikov, în vârstă de 29 de ani, a violat-o pe Veronika de mai multe ori înainte de moartea sa, arată examenul medico-legal. Mama fetiței, nu și-a revenit după tragedie și a murit de pneumonie la șase luni de la moartea fiicei sale iubite.

Veronika a fost găsită spânzurată de gardul unei curți din apropierea casei familiei. Cumplita întâmplare s-a produs în orașul Rostov pe Don din regiunea Rostov a Rusiei, în septembrie anul trecut. Ancheta poliției a condus către Oleinikov, tatăl fetiței, care a fost arestat și luat în custodie, fiind acuzat de viol și de crimă.

Tânăra nu a rezistat șocului

În urma tragediei, mama fetiței s-a îmbolnăvit de inimă rea și a căzut într-o depresie severă. Când femeia s-a îmbolnăvit de pneumonie, nu s-a dus la doctor. Boala s-a agravat și a murit când medicii nu au mai putut face nimic.

Pentru că nu mai avea grijă de celălalt fiu de trei ani, ea a fost decăzută din drepturile părintești. Băiatul ei, Ivan, a fost plasat într-un orfelinat. Starea mentală o făcea indiferentă față de sănătatea ei fizică. O răceală, transformată în pneumonie i-a fost în cele din urmă fatală.

Anna Zubko era femeie de serviciu într-un supermarket local. Soțul ei, Oleinikov era șomer și trebuia să aibă grijă de copiii lor când ea era la lucru. Vecinii spun că familia ducea o viață liniștită și izolată, conform presei locale. Un vecin a declarat: „Familia avea o viață izolată. Fata ucisă nu mergea la grădiniță și abia putea să vorbească. Nu am văzut niciodată părinții să se îmbete sau să se certe între ei. Păreau a fi o familie normală”.

Oleinikov va fi judecat în curând și se confruntă cu până la 20 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Sursa: Daily Mail

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*