Breaking News

O mamă și-a ucis fiul de șase luni, cerându-i iubitei sale să-l stropească cu benzină și să-i dea foc

Tânăra în vârstă de 23 de ani și iubita ei riscă pedeapsa cu moartea dacă vor fi găsite vinovate

Mama care și-a convins iubita să-i stropească fiul cu benzină și să-i dea foc Mama (stânga) și-a convins iubita (dreapta) să-i stropească fiul cu benzină și să-i dea foc
Distribuie:

O mamă care spun autoritățile și-a ucis fiul, instruindu-și iubita să-l stropească cu benzină și să-i dea foc, riscă să fie executată, în urma unui dosar deschis de procurorii statului, informează Daily Mail.

Statul Louisiana a anunțat săptămâna trecută că a cerut pedeapsa cu moartea împotriva Hannei Nicole Barker, în vârstă de 23 de ani. Femeia este acuzată de uciderea fiului său, Levi Cole Ellerbe, în vârstă de șase luni, în iulie 2018. Procurorii spun că tânăra a instruit-o pe prietena ei de la acea vreme, Felicia Marie-Nicole Smith, 26 de ani, să-i ucidă fiul în locul ei.

Barker a susținut inițial în fața autorităților că Levi a fost răpit de două persoane care au bătut la ușa casei sale. Acestea i-au pulverizat spray cu piper în ochi, i-au răpit copilul și apoi au fugit. Ea a sunat la 911 și i-a spus unui operator că fiul ei a fost răpit. Dar după 90 de minute, poliția a fost alertată la un incendiu izbucnit pe o cale ferată din apropiere. Polițiștii au găsit acolo trupul cu arsuri grave al bebelușului.

Declarațiile anchetatorilor

Anchetatorii spun că iubita l-a luat pe băiețel și l-a dus pe calea ferată la cererea mamei acestuia. Acolo a turnat benzină peste el și i-a dat foc. Apoi a plecat la slujbă la un restaurant din apropiere. Băiețelul a fost dus de urgență la spital în stare critică. Ulterior a decedat datorită rănilor sale profunde. El a suferit arsuri de gradul doi și trei, pe 90 la sută din suprafața corpului.

Prietena mamei a fost arestată patru zile mai târziu și acuzată de omor de gradul întâi. Mama băiețelului a fost arestată în zilele următoare și a primit aceleași acuzații. În cadrul unei audieri preliminare un martor a spus judecătorului că cele două femei erau într-o relație romantică.

Mama băiețelului a spus oficialilor că între ele a fost doar o relație bazată pe interese și bani. Mama însă a recunoscut că și-a ucis fiul instruind-o cum să-l omoare pe Levi. Audierea femeii a avut loc în septembrie 2018 și a fost pusă sub acuzare în luna următoare. Procesul mamei a fost stabilit în mod provizoriu pentru data de 13 ianuarie 2020.

Cele două riscă pedeapsa cu moartea.

Citește și:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*