Breaking News

Fetiță de șase luni OPERATĂ PE INIMĂ la naștere, luptă pentru viață fiind diagnosticată cu CORONAVIRUS

Fetița care pe lângă problemele de la inimă a avut și probleme respiratorii cu traheea lupă acum cu boala COVID-19

Fetiță de șase luni operată pe inimă la naștere, luptă cu boala COVID-19 Fetiță de șase luni operată pe inimă la naștere, luptă cu boala COVID-19 - Colaj foto: Daily Mail
Distribuie:

Familia unei „fetițe minune” operată pe inimă la naștere, conectată în prezent la un aparat de oxigen și luptându-se cu coronavirusul, a povestit despre disperarea lor față de oamenii care încă nu iau în serios focarul de infecție.

Daily Mail scrie că Erin Bates, în vârstă de doar șase luni, s-a născut cu o greutate de 2380 g și cu o afecțiune a inimii. Fetița a fost operată pe inimă, suferind o intervenție chirurgicală pe cord deschis. De asemenea fetița a avut probleme și cu traheea, care i-a provocat probleme respiratorii severe. După câteva luni de tratament fetița părea că are șanse bune de recuperare.

Operată pe inimă a fost diagnosticată cu COVID-19

Cu toate acestea, vinerea trecută, fetița a fost confirmată cu boala COVID-19. O imagine înfiorătoare a ei a fost publicată cu acordul părinților. Aceasta o arată pe fiica lor conectată în spital la un aparat de presiune pozitivă continuă a căilor aeriene (CPAP). Aparatul îi furnizează oxigenul care o ajută să lupte pentru viață, fiind înconjurată de fire, tuburi și echipamente.

Fetița operată pe inimă care luptă cu Covid-19

Fetița operată pe inimă care luptă cu Covid-19

Pentru că doar un singur părinte poate rămâne cu ea, mama sa, Emma Bates, în vârstă de 29 de ani, o îngrijește la spital. Tatăl ei Wayne, în vârstă de 32 de ani, s-a autoizolat la domiciliu din cauza contactului cu Erin. Cuplul păstrează legătura prin apeluri telefonice și sesiuni video pe Facetime.

Cuplul a avut-o pe Erin în mod natural după un deceniu de încercări în care li s-a spus că ar putea să nu poată avea copii. Ei speră că fetița care a luptat deja „împotriva șanselor” de atâtea ori, va câștiga lupta cu coronavirusul. De asemenea, sunt plini de laude pentru eforturile medicilor și asistenților din spital.

Familia este îngrozită de faptul că publicul încalcă restricțiile impuse de blocaj, ceea ce ar putea face ca virusul să se răspândească în continuare. Tatăl fetiței, mecanic la Toyota, a spus: „Oamenii încă nu iau în serios acest focar și asta mă supără. O iau personal. Oamenii nu par să înțeleagă încă acest concept de distanțare socială”.

Într-o postare de pe Facebook, mama fetiței spune că este încă odată în poziția în care ar putea să-și piardă fetița, dacă nu continuă să lupte. Ea a scris: ‘Vă rog, vă rog, amintiți-o pe Erin în rugăciunile voastre. Nu o putem pierde din cauza acestui virus. S-a luptat prea mult pentru viață, avem nevoie de ea”.

Familia a primit o puternică susținere pe rețelele de socializare, prietenii descriind-o pe fiica lor drept un „luptător curajos”. Toți se roagă pentru ea sperând că va învinge boala.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*