Breaking News

Imigrant afgan ÎNCHIS PE VIAȚĂ: și-a ucis prietena de 17 ani pentru că a refuzat să se convertească la ISLAM

Bărbatul a mințit când a depus cererea de azil spunând că este minor, iar cererea de azil i-a fost respinsă

Imigrant afgan închis pe viață pentru că și-a ucis prietena de 17 ani Imigrant afgan închis pe viață pentru că și-a ucis prietena de 17 ani - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail prezintă cazul unui imigrant afgan care a fost închis pe viață în Germania, după ce și-a ucis prietena de 17 ani pentru că a refuzat să se convertească la islam.

Solicitantul de azil, identificat ca Ahmad S. din cauza legilor germane de confidențialitate, a fost găsit vinovat că a înjunghiat-o pe prietena lui Mireille, de 17 ani. Acesta a înfipt de 14 ori cuțitul în adolescentă, crima având loc în apartamentul ei din Schleswig-Holstein, în martie anul trecut. Motivul este unul halucinant, tânăra i-a spus că vrea să încheie relația deoarece nu dorește să se convertească la islam.

Curtea a stabilit în baza probelor administrate că Ahmad S s-a dovedit a fi cu 11 ani mai în vârstă decât a pretins. Acesta a ajuns în Germania în anul 2015, solicitând azilul ca minor, susținând că avea doar 18 ani. Potrivit instanței, imigrantul afgan era gelos pentru că tânăra și-a găsit un nou prieten. El era nervos că nu mai putea controla fiecare aspect al vieții tinerei. L-a înfuriat și faptul că refuzase să se convertească la islam. Ahmad S. a negat că ar fi ucis-o pe tânără în instanță, susținând că altcineva trebuie să fi comis fapta. El a fost găsit vinovat de acuzațiile de crimă din partea instanței districtuale din Flensburg. Flensburg, este un oraș situat în cel mai nordic land, Schleswig-Holstein.

Cum a ajuns în Germania

Criminalul a sosit în Germania în anul 2015 ca refugiat minor neînsoțit. El a depus o cerere de azil care i-a fost respinsă. Ahmad S. a susținut că are în prezent 18 ani, dar instanța a avut îndoieli și a ordonat un test de vârstă. Expertul criminalist, Sabine Gumpert, a mărturisit la începutul procesului că Ahmad S. avea cel puțin 21 de ani. Examenul ei a sugerat că ar putea fi chiar de 29 de ani.

În consecință, instanța l-a condamnat pe Ahmad S. în conformitate cu legea adulților în loc de legea aplicată minorilor. În Germania legea pentru minori se aplică tinerilor sub 21 de ani. Dacă ar fi fost judecat după această lege, judecătorii n-ar fi putut să-l condamne pe viață. În ultimii ani, un număr din ce în ce mai mare de imigranți afgani au mințit în legătură cu vârsta lor. Când intrau pentru prima oară în Germania, ei mințeau în speranța că vor avea șanse mai mari de azil.

Cel mai important caz a fost cel în care Hussein Khavari, a fost închis pe viață. Acesta a ucis și violat o tânără studentă pe nume Maria Ladenburger, de 19 ani, fiica unui înalt oficial UE. Khavari a susținut că era minor, însă un expert a spus că are cel puțin 22 de ani. Tatăl său a furnizat ulterior dovezi care au dovedit că fiul său avea în fapt 33 de ani. Acest lucru a permis instanței să-l judece ca pe un adult și astfel a putut să fie închis pe viață.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*