Breaking News

ÎNCHIS PE VIAȚĂ! Este pedeapsa primită de tânărul de 17 ani, care și-a ucis fiul nou-născut în mod bestial

Doulton Phillips, care avea 16 ani în momentul crimei, va sta cel puțin 15 ani în spatele gratiilor după atacul sălbatic asupra fiului său de șapte săptămâni

Mama tata și copilul ucis cu bestialitate de doi tineri iresponsabili Mama tata și copilul ucis cu bestialitate de doi tineri iresponsabili - Colaj foto: Daily Mirror
Distribuie:

Un tată adolescent care și-a atacat fiul de șapte săptămâni mușcându-l de nas și provocându-i o fractură craniană, a fost închis pe viață, informează publicația Daily Mirror. Doulton Phillips, care avea 16 ani când s-a întâmplat tragedia, a fost găsit vinovat de crimă de către o instanță din Hampshire. Phillips a fost încarcerat și deși este închis pe viață, va sta obligatoriu în închisoare cel puțin 15 ani, chiar dacă îi va fi redusă pedeapsa.

Mama băiețelului, Alannah Skinner, în vârstă de 18 ani, a fost și ea condamnată. A fost acuzată că nu a reușit să-și protejeze copilul și a întârziat să cheme asistența medicală în ajutor. Ea a fost condamnată la 30 de luni de închisoare.

Ce s-a aflat în timpul procesului

În timpul procesului s-a constatat că tatăl a consumat droguri de mare risc de tipul Ecstasy. Și mama băiețelului a consumat alcool, la petrecerea la care l-au luat cu ei și pe băiețel. Aceasta a avut loc cu câteva ore înainte de asasinarea bebelușului. Nou-născutul a suferit o fractură de craniu, picioare rupte și fracturi de coaste în asaltul fatal din apartamentul din Southampton unde cei doi locuiau. Tragedia a avut loc la începutul acestui an.

Copilul a fost dus la spital cu un traumatism grav la cap în primele ore ale zilei de 11 februarie. La scurt timp după ce acesta a fost internat, a fost declarat decesul. În timpul procesului, juriului a aflat că băiețelul a suferit o serie de răni groaznice. Procurorul de caz a spus că băiețelul a avut un sfârșit violent. Acesta a murit ca urmare a unui sau a mai multor atacuri comise în interiorul locuinței unde stăteau.

Inițial Phillips, a declarat poliției că fiul său a căzut accidental de pe canapea atunci când i-au schimbat scutecul. Dar severitatea și multitudinea rănilor suferite nu puteau fi provocate în acest mod. Ofițerul care a anchetat cazul, detectivul Fiona Bitters, a declarat că tratamentul la care a fost supus copilul a fost bestial și șocant. Rezultatele prezentate juriului au fost rodul unei investigații complexe. Până la urmă echipele implicate în investigarea morții copilului au dat roade. Cei doi responsabili au fost aduși în fața justiției cu probe indubitabile.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*