Breaking News

O femeie a tăiat penisul bărbatului care a încercat să o violeze

Incidentul a avut loc în Pakistan, țara în care drepturile femeilor sunt în mod frecvent încălcate

O femeie a tăiat penisul bărbatului care a încercat să o violeze O femeie a tăiat penisul bărbatului care a încercat să o violeze - © depositphotos.com
Distribuie:

O femeie a tăiat penisul unui bărbat, întrucât acesta ar fi încercat să o violeze într-o localitate din Pakistan, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Femeia a spus polițiștilor că era singură acasă, într-o localitate din partea centrală a provinciei Punjab. Atacatorul a intrat peste ea. Femeia În vârstă de 25 de ani, a spus că bărbatul a încercat să o violeze. Acest lucru a determinând-o pe femeie să alerge la bucătărie și să apuce un cuțit cu care să se apere.

În altercația produsă, femeia i-a tăiat penisul bărbatului care a atacat-o informează agenția de știri DPA. Știrea a fost confirmată de un oficial al poliției, pe nume Mohamed Ilyas.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost dus de urgență la Spitalul Civil din orașul Faisalabad din apropiere. El a primit tratament pentru rănile provocate de femeia pe care a încercat să o violeze. Ulterior acesta a fost externat.

Potrivit superintendentului de poliție Jaranwala Bilal Sulehri, bărbatul și femeia se cunoșteau. Se știa însă că bărbatul trebuia să se căsătorească cu altcineva. O investigație a fost lansată pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Sute de femei sunt violate în Pakistan în fiecare an, dar abuzul este adesea nepedepsit. Acest lucru este posibil din cauza legislației slabe și a reticenței victimelor de a se prezenta la poliție pentru a reclama violul.

În Pakistan, între 70 și 90% dintre femei se confruntă cu o formă de abuz în familie în timpul vieții lor. Violul conjugal este frecvent în acest stat preponderent islamic. Pentru că a tăiat penisul bărbatului, femeia s-ar putea să fie găsită ea vinovată și acuzată. Asta în condițiile în care comunitatea în care trăiește o va judeca după legea islamică sharia.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*