Breaking News

Soțul i-a tăiat penisul violatorului care i-a AGRESAT SEXUAL SOȚIA, dar acum ar putea primi o sentință mai mare decât acesta

Un soț a tăiat penisul violatorului soției sale după ce aceasta a fost atacată în apropierea casei lor din Ucraina

Violatorul a rămas cu penisul tăiat iar soțul victimei va primi o pedeapsă mai mare Violatorul a rămas cu penisul tăiat iar soțul victimei va primi o pedeapsă mai mare
Distribuie:

Soțul unei femei agresată sexual de un bărbat, i-a tăiat penisul violatorului soției sale, iar acum se confruntă cu o pedeapsă mai mare decât cea a agresorului, informează Daily Mail.

În vârstă de 27 de ani, bărbatul se afla în drum spre casă când a fost martorul episodului oribil într-o localitate din estul Ucrainei. Soția sa îl lăsase cu prietenii la un restaurant în jurul orei unu noaptea. Ea se îndrepta spre casa lor situată la doar un kilometru distanță. În apropierea blocului de apartamente unde locuia, un violator de 25 de ani, Dmitry Ivchenko, a atacat-o din spate. Acesta i-a acoperit gura cu mâna pentru a o împiedica să urle și a târât-o în tufișuri, a spus poliția.

Soțul victimei a părăsit petrecerea zece minute mai târziu. Când a ajuns la blocul lor de apartamente, a auzit zgomot venind din tufișuri. S-a apropiat să vadă ce se întâmplă și l-a văzut pe Ivchenko strângând gâtul soției sale în timp ce o viola. Sotul l-a atacat pe violator lovindu-l cu piciorul în cap. Apoi a scos un briceag elvețian și i-a tăiat penisul violatorului.

Ambii bărbați au dosar penal

Avocatul bărbatului a declarat presei că: „Soțul a pierdut capacitatea de a-și controla acțiunile”. Strigătele violatorului și urletele victimei i-au trezit pe toți locuitorii din zonă. Ajunși la fața locului aceștia au avut parte de o scenă oribilă. Unii au chemat poliția în timp ce alții au apelat o ambulanță. Avocatul a mai spus că: „După incident, [soțul] a fost într-o stare de șoc și a plecat de la locul faptei. A mers cam 13 km și a ajuns într-o localitate vecină. Acolo a întâlnit o cunoștință și i-a cerut să-l conducă la o secție de poliție. Pe 13 octombrie, la 7 dimineața, s-a predat la poliție și și-a mărturisit fapta”.

Soțul a fost acuzat că a provocat vătămări corporale grave și a fost pus în arest la domiciliu. El a spus presei locale: „Nu pot explica ce mi s-a întâmplat în acel moment”. Violatorul a fost internat la Spitalul raional Șevchenko și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Șeful unității chirurgicale a spitalului a spus: „Pacientul are nevoie de un tratament de lungă durată”. Medicii nu au speculat cu privire la șansele violatorului de a-și recăpăta funcționalitatea completă a organului.

Poliția a lansat un dosar penal pentru viol. Violatorul va rămâne în spital sub supravegherea poliției. Soțul este acuzat și el de vătămare corporală gravă. Pentru că a tăiat penisul violatorului, soțul se confruntă cu până la opt ani de închisoare dacă este găsit vinovat. Violatorul se confruntă în schimb cu doar până la cinci ani de închisoare. Soția violată necesită consiliere și o perioadă lungă de recuperare psihologică, potrivit presei locale.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*