Breaking News

ARS DE VIU! Soția și-a incendiat soțul pentru că acesta a refuzat să-i dea parola telefonului

O femeie din Indonezia și-a ars soțul de viu pentru că acesta a refuzat să-i dea parola de acces a telefonului mobil

Bărbat incendiat de soție pentru că nu i-a dat parola telefonului mobil Bărbat incendiat de soție pentru că nu i-a dat parola telefonului mobil
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre o femeie indoneziană care și-a incendiat soțul pentru că acesta a refuzat să-i dea parola de acces a telefonului mobil.

Bărbatul pe nume Dedi Purnama, în vârstă de 26 de ani, lucra la repararea țiglelor de pe acoperișul casei în care cei doi locuiau. La un moment dat, soția sa, pe nume Ilham Cahyani, în vârstă de 25 de ani, i-a cerut parola telefonului mobil. El a refuzat iar cei doi au început să se certe. În timpul disputei bărbatul a lovit-o pe femeie. În acel moment, femeia s-a enervat, a aruncat benzină pe bărbat și i-a dat foc.

Bărbatul a fost dus de urgență la spital. A decedat la două zile după incident, în regiunea Est Lombok din provincia indoneziană West Nusa Tenggara. Șeful poliției din East Lombok, Yogi, a declarat că cearta inițial verbală, a escaladat în momentul în care bărbatul a coborât de pe acoperiș. Acesta și-a lovit soția iar aceasta a ripostat. Femeia a luat o canistră cu benzină și a turnat lichidul inflamabil asupra soțului său. Apoi a luat o brichetă și i-a dat foc bărbatului.

Un martor identificat pe nume Oji a declarat reporterilor că întâmplător a trecut pe lângă casa cuplului când s-a petrecut incidentul. Acesta a sărit în ajutor și a stins flăcările care-l învăluiau pe bărbat. Dedi Purnama a fost dus de urgență la Centrul de Sănătate Keruak. A fost supus unui tratament timp de două zile împotriva arsurilor oribile care i-au fost provocate.

Fotografii cu victima arsă

Un bărbat din Indonezia a fost ars de viu

Un bărbat din Indonezia a fost ars de viu – Foto: Daily Mail

Soția l-a stropit cu benzină și i-a dat foc

Soția l-a stropit cu benzină și i-a dat foc – Foto: Daily Mail

Fotografiile date publicității prezintă suprafețe mari ale părții superioare a corpului bărbatului de 26 de ani, arse cumplit. Bărbatul suferind este întins pe o saltea. A murit după două zile de spitalizare. Soția sa a fost arestată și este închisă la secția de poliție regională din East Lombok. Nu este foarte clar dacă a fost acuzată. Ancheta este în curs de desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*