Breaking News

VIDEO: Soția gravidă a supraviețuit după ce a fost împinsă de soțul ei de pe o stâncă înaltă de 34 m

Bărbatul a încercat să o ucidă pentru a moșteni averea soției de peste 3 milioane de dolari, acesta având datorii mari la cămătari

Soția gravidă a supraviețuit după ce soțul ei a încercat să o omoare Soția gravidă a supraviețuit după ce soțul ei a încercat să o omoare - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Un bărbat din China a fost arestat pentru că a încercat să-și ucidă soția gravidă, împingând-o de pe o stâncă în timpul unei călătorii în Thailanda, informează Daily Mail.

Wang Nan, în vârstă de 34 de ani, care este gravidă în trei luni, a supraviețuit căderii de 34 de metri în parcul național Pha Taem. Totuși femeia s-a ales cu fracturi la nivelul coapsei stângi, brațului, claviculei și genunchiului stâng . Copilul ei nenăscut a fost nevătămat.

Wang a spus inițial polițiștilor că a căzut de pe stâncă după ce a alunecat. Cu toate acestea, poliția din Thailanda a suspectat că ceva nu este în regulă în incident, potrivit publicației The Nation. În urma unei anchete, Wang a furnizat în cele din urmă o nouă declarație. Soția gravidă l-a acuzat pe soțul ei, Yu Xiaodong, de 33 ani, că a împins-o de pe stâncă. Acesta dorea averea ei de 100 de milioane de baht (peste 3 milioane de dolari) ca să-și plătească datoriile.

Ce spune colonelul care conduce ancheta

Colonelul Charnchai Innara, comandantul secției de poliție din districtul Khong Chiam, a declarat că l-a suspectat din prima clipă pe bărbat. Acesta l-a văzut stând la distanță de scenă, în timp ce salvatorii îi ajutau soția gravidă după ce aceasta a căzut. Bănuielile i s-au confirmat, după ce un interpret, i-a spus că soția l-a întrebat pe bărbat la spital: „De ce mi-ai făcut asta?”. Interogată, femeia le-a spus mai târziu anchetatorilor că nu a putut să-și spună povestea mai devreme. Asta deoarece soțul ei nu a părăsit-o nici o clipă în timpul spitalizării, potrivit rapoartelor. A amenințat că o va ucide dacă va spune poliției ce s-a întâmplat, a susținut Wang.

Un turist a găsit-o rănită pe un traseu din parc, după ce a căzut de pe stâncă. Ea și copilul ei nenăscut au supraviețuit în mod miraculos. Din fericire căderea ei a fost atenuată de crengile copacilor, a spus ofițerul Charnchai. Poliția l-a arestat ​​pe soțul femeii la Spitalul Sapphasitthiprasong din districtul Muang, când acesta a venit să-și viziteze soția. Cuplul, din provincia Jiangsu din estul Chinei, făcea afaceri în Thailanda. Ei au decis să facă o excursie în celebrul parc național, renumit pentru formațiunile stâncoase pe care le are.

Ofițerul Charnchai a spus că toate bunurile cuplului aparțineau lui Wang, iar soțul provenea dintr-o familie săracă. Soțul a acumulat datorii uriașe la cămătari și i-a cerut soției să-l ajute să le plătească. Femeia a acceptat să plătească doar jumătate dintre acestea. Poliția solicită acum  aprobarea instanței pentru a extinde urmărirea penală asupra bărbatului. El a negat faptul că ar fi încercat să o ucidă pe soția sa, potrivit raportului poliției.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*