Breaking News

Soțul de 90 de ani, a murit după ce a insistat să-și viziteze soția în vârstă de 86 de ani pe PATUL DE MOARTE

Bărbatul a murit din cauza COVID-19 la mai puțin de trei săptămâni după ce și-a vizitat soția în spital cu puțin înainte de a muri și ea răpusă de virus

Și-a vizitat soția pe patul de moarte chiar dacă era conștient că se poate îmbolnăvi Și-a vizitat soția pe patul de moarte chiar dacă era conștient că se poate îmbolnăvi - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Sam Reck, în vârstă de 90 de ani, a decedat pe 1 august la un spital din Florida, în același salon în care soția sa JoAnn a murit în vârstă de 86 de ani, pe 12 iulie, la puțin timp după ce acesta a insistat să-și viziteze soția pe patul de moarte.

Rudele au povestit pentru Daily Mail, că în mod sigur bărbatul a contractat virusul de la soția sa. Acesta a insistat să o vadă, deși știa riscurile pe care și le asumă când și-a vizitat soția pe patul de moarte.

Sam și JoAnn au fost cunoscuți ca „Romeo și Julieta” la azilul de bătrâni din Lakeland unde locuiau. Restricțiile de carantină i-au obligat să păstreze distanța socială după ce pandemia a lovit zona. Dar când JoAnn s-a îmbolnăvit de virus, Sam a fost hotărât să-și ia adio de la ea personal. A făcut acest lucru în ciuda avertismentelor medicilor cu privire la probabilitatea ridicată ca și el să se îmbolnăvească.

Bărbatul nu regretă că și-a vizitat soția pe patul de moarte

Fiul femeii din prima căsătorie, și-a amintit că a vorbit cu Sam după ce a fost diagnosticat cu  COVID-19. El l-a întrebat dacă regretă vizita la spital, iar acesta i-a răspuns fără șovăială: „Nici o secundă”. Acesta a scris pe Facebook că bărbatul a fost foarte fericit că a avut ocazia să-și ia la revedere și să-i țină mâna încă odată.

Sam și JoAnn au fost despărțiți în luna mai după ce au fost impuse restricții din cauza pandemiei. Femeia a fost diagnosticată cu demență anul trecut. Locuia într-o locație de la azil cu asistență calificată, în timp ce Sam locuia într-un apartament din același campus. Personalul azilului a găsit un mijloc ca cei doi să se poată întâlni la distanță. El stătea pe balconul apartamentului său, în timp ce ea stătea într-o zonă de luat masa de dedesubt.

Aceste întâlniri ale lor de trei ori pe săptămână i-au inspirat pe îngrijitori să-i poreclească „Romeo și Julieta”. Era o scenă a balconului impusă de pandemie. nu din cauza conflictului familial din drama lui Shakespeare.

Fiul femeii a distribuit o fotografie sfâșietoare a ultimei întâlniri dintre Sam și JoAnn. Acesta era îmbrăcat în echipament de protecție în timp ce își privea soția pentru ultima dată, cu câteva ore înainte de a muri. Trei săptămâni mai târziu, Sam confirmat pozitiv, a murit în aceeași cameră în care decedase și soția sa.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*