Breaking News

ROMEO și JULIETA vremurilor noastre! Adolescentul de 19 ani a stat în fața casei iubitei așteptând să se vindece de COVID-19

Doi tineri au devenit celebri pe internet după ce adolescentul de 19 ani a hotărât să stea în fața casei iubitei sale așteptând ca aceasta să se recupereze de COVID-19

ROMEO și JULIETA vremurilor noastre! Stă în fața casei iubitei așteptând să se vindece de Covid-19 ROMEO și JULIETA vremurilor noastre! Stă în fața casei iubitei așteptând să se vindece de Covid-19
Distribuie:

Un cuplu din Texas a devenit ROMEO și JULIETA vremurilor noastre, tânărul fiind catalogat de publicația Daily Mail cel mai dulce iubit din toate timpurile. Când iubita sa a fost testată pozitiv pentru COVID-19, tânărul a luat o hotărâre. El s-a decis să stea în fața ferestrei ei în fiecare zi. În acest fel, cei doi și-au petrecut tot timpul împreună, la o distanță sigură, până ce tânăra s-a recuperat în totalitate.

Camila Baldasso, în vârstă de 17 ani l-a sunat pe Collin Ouellette, în vârstă de 19 ani, pentru a-i spune că a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Cei doi au fost testați în ciuda faptului că erau asimptomatici, dar numai tânăra a fost confirmată cu noul coronavirus. Cuplul a fost devastat de veștile primite. Cu toate acestea, tânăra a spus că deși trebuie să fie distanțați, tânărul i-a promis că va fi tot timpul alături de ea.

Collin nu și-a încălcat niciodată promisiunea, stând în afara casei fetei din Texas, în fiecare zi, timp de o oră sau două. Adolescentul îi aducea puzzle-uri pentru a o ține ocupată, mâncare și întreținea cu ea conversații îndelungate pentru a o susține moral.

Cei doi mănâncă, stau de vorbă ore în șir și își petrec cât mai mult timp împreună. Tânăra a mărturisit că uneori îi pare rău de tânărul ce suportă anumite inconveniente pentru ea. Faptul că a stat uneori în ploaie sau a fost mâncat de viu de țânțari, nu a contat pentru acesta. El spune că a meritat efortul de a face toate aceste sacrificii.

ROMEO și JULIETA vremurilor noastre

Tânăra a descris toată această perioadă ca fiind una dificilă și emoțională. Dar cei doi și-au petrecut din plin timpul împreună în aceste mici vizite. Apelurile pe FaceTime și sesiunile de Netflix Party au menținut o comunicare constantă între cei doi îndrăgostiți.

După 10 zile de recuperare, Camila a fost testată în cele din urmă negativ. L-a chemat pe Collin să-i dea vestea importantă, pentru a se bucura împreună. Când a sosit, primul lucru pe care l-a făcut tânăra a fost să-l îmbrățișeze îndelung. Apoi l-a chemat în casă și au mâncat ceva împreună cu familia tinerei.

Povestea lor de dragoste a impresionat internetul. Cuplul a fost numit ROMEO și JULIETA  vremurilor noastre.

Poate ești interesat:

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*