Breaking News

Băiat de cinci ani ÎMPUȘCAT MORTAL în cap de la mică distanță, de un vecin de 25 de ani, în curtea din fața casei sale

Acesta era pe bicicletă în curtea din fața casei și a fost împușcat în fața celor două surori ale sale în vârstă de 7 și 8 ani

Băiat de cinci ani împușcat mortal de la mică distanță de un vecin de 25 de ani Băiat de cinci ani împușcat mortal de la mică distanță de un vecin de 25 de ani - © Facebook/Wilson Police Department
Distribuie:

Poliția din Carolina de Nord a acuzat un vecin de omucidere, după ce un băiat de cinci ani a fost împușcat mortal în timp ce se plimba cu bicicleta în curtea din fața casei sale, informează Daily Mail.

Darius Sessoms, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat de poliție la 24 de ore după ce a comis crima. El se presupune că s-a apropiat de Cannon Hinnant în fața casei tatălui băiatului, la ora 17:30 și l-a împușcat în cap din apropiere.

Surorile băiețelului în vârstă de șapte ani și opt ani au fost martore la crimă, a declarat mama lor pentru postul de televiziune WRAL. Criminalul era vecinul familiei și se presupune că omorul nu a fost întâmplător. Vecinii susțin că acesta a luat cina cu tatăl băiețelului vineri și că a fost în vizită la casa familiei duminică. Motivul pentru care a fost ucis băiețelul este încă necunoscut.

Împușcat mortal în curtea din fața casei

Tânărul se pregătea să înceapă grădinița în această săptămână și tocmai învățase să-și scrie numele. Familia băiatului a spus că îl cunoaște pe suspect de ani buni. Ei spun că nu îl credeau capabil de crimă. Totuși dovezile îi contrazic. Poliția a fost chemată la fața locului duminică în jurul orei 17:30. Băiețelul a fost găsit inconștient cu o rană la cap provocată de o armă. Paramedicii sosiți la fața locului l-au resuscitat și l-au dus la Wilson Medical Center, dar ulterior băiețelul a murit.

Sessoms a fost imediat identificat drept suspect. A fugit de la locul crimei într-o Toyota Corolla neagră din 2019. A fost ulterior localizat de autorități într-o reședință din Goldsboro. Poliția l-a acuzat luni de crimă de gradul întâi. Bărbatul a fost reținut fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune. Un judecător de la Curtea de District, i-a citit acestuia drepturile și acuzația cu care se confruntă. Suspectul a spus că va căuta un avocat care să-l reprezinte. Prima audiere a fost stabilită pentru data de 25 august.

Potrivit publicației Wilson Times, bărbatul a fost condamnat anterior pentru furt de arme de foc în martie 2016. În noiembrie 2016 a fost arestat pentru deținere și consumare de marijuana. Anchetatorii încearcă să găsească motivul cumplitei crime.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*