Breaking News

VIDEO: Fost căpitan de poliție de 77 de ani, împușcat mortal în timp ce proteja casa de amanet a prietenului său

Bărbatul care trăia în St. Louis a fost împușcat mortal de către cei care au intrat să jefuiască magazinul de amanet al prietenului său

Fost căpitan de poliție de 77 de ani împușcat mortal în SUA Fost căpitan de poliție de 77 de ani împușcat mortal în SUA
Distribuie:

David Dorn, un fost căpitan de poliție pensionat, în vârstă de 77 de ani, a fost găsit mort pe trotuarul din fața casei de amanet Lee’s Pawn & Jewelry din St. Louis, informează Daily Mail.

Bărbatul a fost găsit mort la primele ore ale dimineții, în urma tulburărilor care au urmat unui protest pașnic față de moartea lui George Floyd în Minneapolis. Împușcăturile și furtul de la casa de amanet au fost postate pe Facebook Live. Însă, între timp videoclipul a fost eliminat.

Un al doilea videoclip postat pe Facebook arată un bărbat care se îndrepta spre Dorn în timp ce acesta zăcea pe trotuar. Bărbatul putea fi auzit rugându-l să rămână în viață, în timp ce zăcea într-o baltă de sânge. Poliția nu a dat detalii despre împușcăturile de marți, în jurul orei 2:30 dimineața și nimeni nu a fost arestat.

Fostul căpitan de poliție ieșise la pensie în 2007

Dorn era un prieten al proprietarului magazinului de amanet. Soția lui a declarat pentru publicația St. Louis Post-Dispatch că acesta s-a dus să verifice magazinul când s-a declanșat alarma. Căpitanul pensionat, a servit 38 de ani în forța de poliție din St. Louis. A ieșit la pensie în octombrie 2007.

Un martor la videoclipul Facebook Live a spus că incidentul l-a „îmbolnăvit”. Marquaello Futrell a scris: „Omul tocmai a fost împușcat și ucis în fața magazinului de amanet și mi s-a făcut rău la stomac”. El a mai spus că a fost supărat și nu a putut dormi după scena la care a asistat. Era și înfiorat de faptul că oamenii postau live pe Facebook imagini cu bărbatul agonizând în propria baltă de sânge. Asta în timp ce nimeni nu încerca să-i ofere ajutor.

Moartea lui Dorn a avut loc după o noapte violentă în St. Louis. Patru polițiști au fost împușcați, alții au fost loviți cu bolovani și zeci de magazine au fost arse și jefuite. Mai multe orașe din Statele Unite au fost scenele unor proteste violente după ce Floyd a murit săptămâna trecută. Acesta a fost ucis de un polițist care l-a apăsat cu genunchiul pe gât pe bărbat timp de câteva minute, până ce acesta nu a mai mișcat. Polițistul a fost arestat, dar acest lucru nu a potolit spiritele și dorința de dreptate a cetățenilor americani.

[smartslider3 slider=13]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*