Breaking News

VIDEO: Terorist ISIS împușcat mortal în plină stradă de poliție

Teroristul născut în Somalia, care a înjunghiat trei persoane, una dintre ele murind, este un lup singuratic revendicat de ISIS

Terorist somalez împușcat la Melbourne în plină stradă - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail informează într-un articol de pe pagina sa de web că un terorist somalez a fost împușcat de poliție în plină stradă. Atacul a avut loc pe strada Bourke din Melbourne. Acesta a dat foc mașinii cu care a atacat și a înjunghiat trei bărbați, dintre care unul a murit. În mașină erau butelii cu gaz care puteau exploda în orice moment.

Lupul singuratic a fost identificat în persoana lui Mohamed Khalif, cunoscut de asemenea și sub numele de Hassan Shire. El era cunoscut agențiilor de combatere a terorismului. Rănit fiind, a fost dus în spital într-o stare critică. A murit câteva ore mai târziu din cauza rănilor provocate de polițistul care l-a împușcat.

Filmarea video

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FsNPO9SYc-s[/embedyt]

În filmarea video de la fața locului se poate observa că atacul frenetic a durat mai mult de un minut. Ofițerii de poliție înconjuraseră suspectul încercând să-l convingă să se predea. Pentru că bărbatul lovea haotic cu un cuțit pe care îl ținea în mână un polițist l-a împușcat. Khalif și-a strâns pieptul și a căzut la pământ unde a fost arestat repede pe trotuar de doi ofițeri. Aceștia l-au transportat la spital sub strictă supraveghere. Nici un ofițer nu a fost rănit.

Khalif este posibil să fie afiliat altor organizații teroriste cunoscute și elemente extremiste ale comunității nord-africane în Australia. O investigație în acest sens este în curs de desfășurare. El s-a mutat în Australia din Somalia în anul 1990. Comisarul de poliție al statului Victoria, Graham Ashton, a declarat că acesta a avut doar infracțiuni „minore în ceea ce privește consumul de canabis, furtul și infracțiunile de conducere”. Totuși era supravegheat și ca un posibil terorist.

Premierul Daniel Andrews a spus că atacul a fost „un lucru rău și înspăimântător care s-a întâmplat în țara noastră”. El a dat asigurări că lupta împotriva terorismului va continua cu și mai mare încrâncenare pentru a eradica acest flagel.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*