Breaking News

Arestat, părăsit de nevastă și ACUZAT DE OMOR, este drama fostului polițist alb care a ucis un negru

Soția ofițerului de poliție alb acuzat de uciderea bărbatului de culoare George Floyd, a depus actele de divorț, a informat avocatul acesteia vineri

Arestat, părăsit de nevastă și ACUZAT DE OMOR Arestat, părăsit de nevastă și ACUZAT DE OMOR
Distribuie:

Daily Mail informează pe pagina sa electronică despre divorțul depus de Kellie Chauvin, fostă câștigătoare „Miss Minnesota” și soția fostului polițist Derek Chauvin, care a depus actele de divorț în aceeași zi în care polițistul a fost acuzat de omor pentru decesul lui George Floyd, în urma unei arestări controversate.

Avocatul femeii a spus că a vorbit cu Kellie Chauvin și familia ei. Ea este devastată de moartea lui Floyd și este alături de familia îndoliată a acestuia. Kellie Chauvin a depus cererea de desfacere a căsătoriei sale cu Derek Chauvin la biroul de avocatură „Sekula Law Office”.

Kellie Chauvin nu are copii din căsătoria ei actuală. Ea a solicită protecție pentru ea și copiii pe care îi are dintr-o căsătorie anterioară. În același timp cere protecție și confidențialitate pentru familia sa extinsă, în această perioadă dificilă în care se află.

Fostul polițist Derek Chauvin, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat vineri. El a fost acuzat de omor prin imprudență și crimă de gradul trei. Cauțiunea sa a fost stabilită pentru suma de 500.000 de dolari.

Arestarea sa vine după trei zile de proteste violente la nivel național și revolte care solicitau arestarea lui. Totul a pornit după ce a fost surprins într-un videoclip, îngenuncheat pe gâtul unui bărbat negru pe nume George Floyd. Acesta a murit în respectivul incident. El fusese arestat pentru că ar fi încercat să folosească o bancnotă falsificată de 20 de dolari într-un magazin.

Video cu momentul arestării

Conform plângerii penale împotriva lui Chauvin, acesta ar fi avut genunchiul pe gâtul lui Floyd timp de opt minute și 46 de secunde. Dintre acestea, aproape trei minute au fost în timp ce bărbatul de culoare nu mai dădea semne de viață. Floyd a fost apoi dus la spital, unde a fost declarat mort.

După incident, proteste violente au avut loc în Minnesota, Los Angeles, New York, Washington dar și în alte orașe din țară. Donald Trump a fost nevoit să scoată Garda Națională și armata pe străzi. Proteste au avut loc și în fața locuinței de 260.000 de dolari a polițistului. Manifestanții au scris cu graffiti pe asfalt „Aici trăiește un criminal” și s-au contrat cu forțele de ordine care erau de față.

Știri recente

VIDEO : A prins un băiat de trei ani aruncat dintr-o CLĂDIRE ÎN FLĂCĂRI de către mama sa care a murit în incendiu
O mamă ȘI-A SUGRUMAT FIUL de 11 ani pentru că l-a prins jucându-se pe telefonul ei mobil noaptea
Au murit cei mai în vârstă GEMENI SIAMEZI din lume la vârsta de 68 de ani
VIDEO: Momentul cumplit când un fotbalist de 16 ani este lovit de fulger
Cum a schimbat un soldat britanic viața unui băiat bosniac care se născuse cu o DEFORMAȚIE FACIALĂ GRAVĂ

previous arrow
next arrow

Slider

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline