Breaking News

Un cuplu de 88 și 91 de ani, s-a vindecat de Covid-19, ieșind din spital împreună în aplauzele cadrelor medicale

Cei doi s-au căsătorit cu mai bine de 60 de ani în urmă și au ieșit din spital împreună după ce au fost tratați trei săptămâni pentru coronavirus

Un cuplu de 88 și 91 de ani, s-a vindecat de Covid-19 Un cuplu de 88 și 91 de ani, s-a vindecat de Covid-19
Distribuie:

Gillian England în vârstă de 88 de ani și soțul ei Michael, în vârstă de 91 de ani, s-au vindecat de Covid-19, fiind externați de la Leicester Royal Infirmary pe 17 iulie, după ce au petrecut trei săptămâni în spital fiind tratați pentru coronavirus, informează Daily Mail.

Cuplul s-a căsătorit în urmă cu 61 de ani. Cei doi s-au sprijinit reciproc în timpul șederii în spital. O asistentă medicală care i-a îngrijit, spune că bărbatul se ridica din pat și se îmbrăca singur în fiecare dimineață. Își făcea exercițiile fizice înainte de sosirea doctorilor la vizită și mergea să-și vadă soția. Împreună beau o ceașcă de ceai până la sosirea medicilor.

Cuplul care s-a vindecat de Covid-19 a fost externat

Vorbind după ce a fost externat din spital, bărbatul a spus că vrea să se facă bine pentru a avea grijă de soția sa. A mai spus că singurul său scop este să fie acolo pentru ea. Bărbatul a mărturisit că în timp ce a fost în spital, nu a pierdut cu adevărat nimic. Asta pentru că soția sa era împreună cu el și a putut să o vadă în fiecare zi. El a mai spus: „A fi externați împreună, în aceeași zi, este cu atât mai special cu cât am fost împreună în călătoria noastră de recuperare”.

Bărbatul era pe punctul de a pierde lupta cu viața

Unul dintre fiii cuplului, a spus că tatăl său Michael a avut un „o perioadă foarte dificilă cu virusul”. La un moment dat, bărbatului i s-au dat doar 48 de ore de trăit. În acel moment a luat legătura cu cei trei fii ai săi pentru a-și lua rămas bun, dar incredibil și-a revenit.

Bărbatul a mulțumit personalului medical din spital care a muncit din greu. Acesta a făcut tot posibilul ca cei doi care locuiesc în Leicester, să poată fi tratați în aceeași secție. Unul dintre cei trei fii ai cuplului a venit săptămâna trecută pentru a-i externa. El a oferit cadouri pentru membrii personalului care i-au îngrijit. Cuplul continuă acum să se recupereze acasă. Cei doi au devenit o sursă de inspirație pentru cei care luptă cu boala.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*