Breaking News

O adolescentă bolnavă de Covid-19 a fost VIOLATĂ DE ȘOFERUL AMBULANȚEI care o ducea la spital

Oribilul incident a avut loc în India, unde tânăra de 19 ani a fost violată de un bărbat în vârstă de 29 de ani

Adolescentă bolnavă de Covid-19 a fost violată de șoferul ambulanței care o ducea la spital Adolescentă bolnavă de Covid-19 a fost violată de șoferul ambulanței care o ducea la spital - © Getty Images
Distribuie:

O tânără de 19 ani reclamă că a fost violată de șoferul ambulanței care o ducea la spital, după ce a fost testată pozitiv pentru Covid-19, informează Daily Mail.

Tânăra a declarat că a fost atacată de un bărbat cunoscut sub numele de V Noufal, în vârstă de 29 de ani, sâmbătă seara. Atacul a avut loc în districtul Pathanamthitta din Kerala, în India. Noufal a fost arestat duminică. Poliția a declarat că nu prezentat cazierul judiciar, obligatoriu înainte de a se angaja ca șofer. Șoferul este un infractor cu mai multe dosare penale împotriva sa.

El a preluat victima împreună cu o altă femeie în vârstă de 42 de ani, de la Spitalul General Guvernamental Adoor. Cele două au fost teste pozitiv pentru coronavirus. Ele urmau să fie transferate în două centre COVID din zonă. Bărbatul a lăsat-o pe femeia mai în vârstă la unul dintre centre, deși prima dată trebuia să o ducă la destinație pe tânără.

A fost violată de șoferul ambulanței pe drum

Apoi șoferul a condus într-o zonă retrasă de pe drum. Și-a scos echipamentul de protecție și a violat-o pe fată în jurul orei 22:00. Potrivit relatărilor din presă și-a cerut scuze pentru fapta sa. Nu înainte de a o amenința să nu spună nimănui ce s-a întâmplat. Apoi a lăsat-o la spital. Tânăra de 19 ani le-a spus totuși angajaților spitalului ce a pățit, iar bărbatul a fost arestat duminică dimineață.

Ministrul Sănătății, KK Shailaja, a descris atacul din Kerala ca fiind „șocant” și „inuman”. Un oficial al Departamentului de Sănătate a declarat că a ceasta este procedura standard. Pacienții dintr-o anumită localitate sunt de obicei ridicați împreună și duși la centrele COVID. El a confirmat faptul că niciun alt personal sau asistentă nu însoțește șoferul când transportă pacienții la spital. Măsura a fost luată pentru a limita expunerea lucrătorilor din domeniul sănătății la persoanele infectate.

Atacul este cel mai recent dintr-un lung șir de infracțiuni sexuale din India. Săptămâna trecută, o fetiță de trei ani a fost violată și sugrumată. Este cel de-al treilea act de violență sexuală dintr-o regiune populată a Indiei, în ultimele 20 de zile.

India a fost clasificată în 2018 cel mai periculos loc din lume pentru femei din cauza nivelurilor sale ridicate de violență domestică și sexuală.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*