Breaking News

O tânără cu handicap pozitivă cu Covid-19 a fost violată și a rămas însărcinată într-un centru specializat

Procuratura a deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală suferită de o tânără cu dizabilități, care se află într-un centru specializat din provincia Enna

O tânără cu handicap pozitivă cu Covid-19 a fost violată și a rămas însărcinată O tânără cu handicap pozitivă cu Covid-19 a fost violată și a rămas însărcinată într-un centru de tratament
Distribuie:

O tânără cu handicap pozitivă cu Covid-19 ar fi rămas însărcinată în luna aprilie, în timp ce centrul specializat devenise o zonă roșie, informează site-ul fanpage.it.

Procuratura din regiunea Enna a deschis un dosar penal pentru violență sexuală în acest caz. Se pare că femeia care a fost violată este acum însărcinată. Conform unei reconstituiri sarcina datează din luna aprilie, prin urmare în timpul carantinei din Italia. Femeia era pozitivă pentru Covid-19 și centrul specializat care o adăpostea și unde era îngrijită devenise „zonă roșie”.

Anchetă după ce o tânără cu handicap pozitivă cu Covid-19 a fost violată

Anchetatorii au audiat medici, asistenți medicali și alte persoane care au avut contact cu victima. Echipa mobilă a poliției din regiunea Enna, care investighează incidentul, interoghează de zile întregi personalul de la Oasi di Troina, structura care a găzduit-o în timp ce era pozitivă pentru Covid-19.

Criminaliștii lucrează și la prelevarea eșantioanelor de ADN. Potrivit relatărilor, ancheta se află în primele faze. Ea își propune să stabilească responsabilitățile celor care ar fi trebuit să aibă grijă de femeie la centru. Centrul Oasi Troina se află deja în vizorul unei alte investigații. Instituția unde ar fi avut loc violențe împotriva tinerilor cu dizabilități, este un centru specializat în reabilitarea psihică. Se ocupă în special de persoane care suferă de autism și cele cu involuție senilă. El a fost fondat în 1953 de părintele Luigi Ferlauto.

În aprilie, facilitatea a înregistrat 162 de persoane pozitive Covid, inclusiv asistente medicale și infirmieri. Parchetul a deschis deja o anchetă sub acuzația de omor și omor prin imprudență din cauza epidemiei de coronavirus. Acum a deschis și un dosar pentru violență sexuală.

Poate ești interesat:

 

Pentru a face față focarului, a fost trimis de urgență un comandant, asistenți medicali și medici din Armată și Marină. Anchetele au relevat întârzieri și haos în gestionarea primelor cazuri de persoane infectate în rândul pacienților. Lipsa de izolare a primilor suspecți și o gestionare proastă a focarului a făcut necesară trimiterea unei conduceri militare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*