Breaking News

O tânără și-a DAT FOC după ce a fost violată de așa numitul ”protector” și prietenii săi

Femeia traumatizată a recurs la acest gest după ce tatăl a vândut-o pentru 125 € unui așa zis ”protector”, care a violat-o împreună cu prietenii săi

Și-a dat foc după ce a fost violată de prietenii protectorului ei Și-a dat foc după ce a fost violată de prietenii protectorului ei
Distribuie:

Daily Mail prezintă cazul tulburător al unei tinere în vârstă de 20 de ani care și-a dat foc după ce așa numitul ”protector” căruia tatăl său a vândut-o pentru suma de 125 €, a violat-o împreună cu prietenii săi.
Victima a recurs la această măsură extremă după ce plângerea ei a fost refuzată de poliția din statul Uttar Pradesh, India. Ea se luptă acum pentru viața ei într-un spital din Ghaziabad, o localitate în apropiere de Delhi. Tânăra a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului.

Un videoclip șocant al femeii care locuia în orașul Hapur a apărut pe rețelele de socializare. În film ea a acuzat poliția că nu a luat măsuri după ce a raportat infracțiunile. Tânăra pretinde că totul s-a petrecut după moartea soțului ei. Tatăl și mătușa ei au vândut-o pentru suma de 10.000 rupii (cca. 125 €) unui așa zis ”protector”. Bărbatul care a cumpărat-o avea datorii mari la mai mulți prieteni. Acesta a trimis femeia ca menajeră în casele acestora, unde a fost hărțuită și violată în mod repetat.

Tânăra a depus o plângere, dar aceasta a fost ignorată de ofițerii de poliție. Disperată aceasta a încercat să se sinucidă pe data de 28 aprilie.

Cazul a stârnit o dezbatere aprinsă

Președinta Comisiei pentru Femei din Delhi, Swati Maliwal, i-a scris ministrului adjunct al statului Uttar Pradesh, Yogi Adityanath. În scrisoare se spune că femeia „a suferit un abuz intolerabil din partea poliției statului, care a condus la tentativa de sinucidere”. A fost cerută lansarea unei investigații privind comportamentul poliției.

Potrivit publicației Times of India, în scrisoare se cere o investigație completă a cazului tinerei abuzată și violată. Este acuzată poliția care refuzat să înregistreze un raport preliminar al infracțiunilor comise. Datorită acestei insensibilități și conduitei rușinoase a poliției, tânăra a recurs la gestul extrem.

Poliția a reacționat la afirmațiile doamnei Maliwal, spunând că este în curs de desfășurare o investigație. A fost înregistrat și un prim raport de informare împotriva a 14 bărbați pentru presupusul viol, dar nu s-a făcut nicio arestare. Poliția investighează dacă victima și-a dat foc sau dacă a fost incendiată de altcineva. Cu toate acestea victima declară că lipsa de reacția a poliției a determinat-o să se sinucidă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*