Breaking News

O tânără mamă a fost violată și ucisă după ce a acceptat o cursă prin intermediul aplicației de car-sharing BlaBlaCar

Femeia a fost ucisă de un fost soldat din serviciile speciale, după ce a fost înșelată și a acceptat o cursă prin intermediul aplicației de car-sharing BlaBlaCar

Femeia violată și ucisă a fost păcălită prin intermediul aplicației BlaBlaCar Femeia violată și ucisă a fost păcălită prin intermediul aplicației BlaBlaCar (© East2west news)
Distribuie:

MailOnline relatează pe pagina sa de web despre destinul tragic al unei tinere mame care a fost violată și ucisă după ce a acceptat o cursă prin intermediul aplicației de car-sharing BlaBlaCar. Corpul Irinei Akhmatova, în vârstă de 29 de ani, a fost descoperit într-o pădure. Asasinul care și-a mărturisit crima, Vitaly Chikirev în vârstă de 39 de ani, i-a condus pe anchetatori la rămășițele femeii.

Declarația făcută de criminal

Akhmatova, era o mamă căsătorită care era manager la două restaurante Burger King în Moscova. Ea a fost de acord să-i accepte lui Chikirev o cursă prin intermediul aplicației de car-sharing numită BlaBlaCar. Chikirev a recunoscut într-o declarație filmată de poliție că a ucis-o pe femeie. A evitat să spună dacă a și violat-o înainte să o sufoce. Bărbatul a folosit un profil fals pe BlaBlaCar ca să o păcălească pe Akhmatova. El a convins-o pe femeie să-l ducă în orașul ei natal, Tula. Tânăra locuia acolo împreună cu soțul ei și fiica de opt ani.

Victima folosea adesea aplicația BlaBlaCar pentru a găsi călători care să-i țină companie pe traseul de 185 de kilometri de la Moscova la Tula. Akhmatova lipsea deja de o săptămână când Chikirev a fost reținut. Acesta era un recidivist condamnat anterior pentru un atac sexual brutal. El a mărturisit că a ucis-o pe femeie, iar poliția suspectează faptul că femeia a fost violată înainte de a fi strangulată.

Omul intenționa să vândă mașina Audi A4, jefuind-o pe tânără de bani și bijuterii. Nu s-a ales decât cu aproximativ 115 € pe care victima îi avea în geantă. Mașina a abandonat-o când a aflat că femeia este căutată intens de organele de poliție. După ce a fost prins, cuprins de remușcări, bărbatul și-a mărturisit crima. El a motivat faptul că a vrut să se pocăiască. A indicat poliției și locul unde să găsească cadavrul. Mașina Audi A4 a fost găsită abandonată și acoperită de zăpadă într-o parcare a unui supermarket din Yaroslavl.

Cum a păcălit-o pe femeie

Omul avea mai multe profiluri false de bărbați și femei pe aplicația BlaBlaCar. Scopul acestora era pentru a-i jefui pe proprietarii mașinilor. A rezervat toate locurile disponibile în mașina victimei, folosind diferite pseudonime. Akhmatova nu ar fi putut ști că bărbatul pe care l-a luat la periferia Moscovei era condamnat anterior pentru viol și jaf armat.Sfârșitul ei a fost tragic și nedrept. BlaBlaCar a spus că au fost în contact cu autoritățile care investighează cazul și cu familia femeii.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*