Breaking News

O mamă a fost violată și ucisă de trei băieți cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani

Tinerii au dus apoi cadavrul în pădurile rusești pentru a fi devorat de animalele sălbatice

Anastasia Orlova din Rusia a fost violată și ucisă de trei adolescenți Anastasia Orlova din Rusia a fost violată și ucisă de trei adolescenți - Foto: Daily Mail (© east2west news)
Distribuie:

MailOnline, informează în ediția sa electronică despre destinul crunt al unei mame cu doi copii, care a fost brutal violată și ucisă de trei adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Ulterior aceștia au dus cadavrul în pădurile rusești pentru a fi devorat de animalele sălbatice.

Anastasia Orlova din Rusia, în vârstă de 28 de ani, se întorcea acasă de la locul său de muncă. Pe drum a fost atacată de către trei băieți care erau cunoscuți în comunitate ca având „un caracter bun”. Ea a fost declarată dispărută de soțul ei Alexandru, în vârstă de 29 de ani. O zi mai târziu, după o căutare masivă făcută de către voluntari, cadavrul ei aproape gol și acoperit de zăpadă a fost găsit în pădure.

Fața ei era extrem de desfigurată și picioarele îi fuseseră complet roase de „animalele sălbatice”. Trupul femeii, mamă a două fiice, a fost mâncat de câini vagabonzi, lupi sau vulpi, după ce a fost violată și ucisă. Macabra descoperire a avut loc la marginea orașului Millerovo din regiunea Rostov.

Poliția a demarat o anchetă și curând au apărut primii suspecți. Trei adolescenți au fost reținuți, iar ulterior aceștia și-au mărturisit faptele. Ei au violat-o pe femeie și apoi au ucis-o, spun detectivii. Atacatorii sunt Mikhail Nikorich, în vârstă de 16 ani, Ivan P., 15 ani și Maxim M., de 14 ani. Polițiștii spun că aceștia au lovit-o în cap, iar femeia și-a pierdut cunoștința. Ulterior au târât-o într-un loc retras, au violat-o când era încă în viață, apoi a fost strangulată cu o centură. Corpul ei a fost dus ulterior pe un teren plin de gunoaie de la marginea pădurii. Acolo trupul i-a fost sfârtecat de animalele sălbatice.

Informații din anchetă

Potrivit primelor informații din anchetă, adolescenții s-au speriat. Ei au declarat anchetatorilor că se temeau de pedeapsa pentru fapta comisă și au decis să omoare victima. Mai sperau ca animalele sălbatice să devoreze cadavrul și astfel să dispară urmele crimei.

Rudele sunt șocate. Ele spun că băieții au dovedit „lipsă de caracter”. Mama lui Ivan P., Natalia, a spus că fiul ei era un băiat bun care o ajuta la treburile casnice. Avea chiar și o prietenă pe care o iubea și se înțelegeau bine. Acesta se întâlnea și ieșea tot timpul cu prietena lui. Mătușa lui Ivan P a spus că: „Am fost acolo când a fost interogat. Plângea și își cerea iertare. Pur și simplu nu înțelegea ce i s-a întâmplat”.

Și prietenii criminalilor sunt șocați. Nu înțeleg de ce femeia a fost violată și ucisă. Unul dintre ei a spus: „Nu îmi pot imagina că au făcut asta”. Ei urmează să apară în fața unei instanțe de judecată. Pentru că sunt minori, probabil vor fi trimiși la o școală de corecție. Dacă instanța consideră necesar, la majorat aceștia își vor continua pedeapsa în închisoare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on O mamă a fost violată și ucisă de trei băieți cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani

  1. mai sigur sa stau in fiecare camere de izolare legati in camere de forta sa vada cum stau cu.mintile lor intrun spital de nebuni

Leave a comment

Your email address will not be published.


*