Breaking News

A MURIT băiatul EROU căruia i-a fost zdrobit craniul în timp ce s-a luptat cu violatorul mamei sale

Acesta a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a murit 19 luni mai târziu, în timp ce se lupta pentru a se recupera

Vanya Krapivin - Băiatul erou care și-a salvat mama de la viol cu prețul vieții Vanya Krapivin - Băiatul erou care și-a salvat mama de la viol cu prețul vieții - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Craniul băiatului a fost zdrobit în timp ce s-a luptat cu violatorul care i-a atacat mama. Daily Mail informează că acesta a murit 19 luni mai târziu, după ce craniul său a fost distrus luptându-se cu monstrul.

Vanya Krapivin, în vârstă de 16 ani, care se întorcea acasă de la școală a avut un șoc. El l-a găsit pe vecinul său, Roman Pronin, peste mama sa plină de sânge, care țipa și se zbătea în brațele sale. Criminalul recidivist a înjunghiat-o în repetate rânduri pe Natalia Krapivina, în vârstă de 43 de ani, mama băiatului. Acesta sub amenințarea cuțitului a încercat să o forțeze să facă sex cu el.

Vanya, atunci în vârstă de 15 ani, a intrat în apartamentul din Severodvinsk, situat în nord-vestul Rusiei și a văzut scena îngrozitoare. El a luat o ganteră de 3 kg și a lovit fiara. Bărbatul în vârstă de 37 de ani, a deviat a doua lovitură dată de băiat și și-a întors furia asupra lui Vanya. El i-a luat gantera și l-a lovit cu ea în cap. Vecinii care au auzit agitația au chemat poliția. Între timp atacatorul a fugit de la locul faptei crezând că amândoi erau morți.

Vanya și mama lui au fost găsiți amândoi inconștienți pe podeaua plină de sânge. Băiatul a căzut într-o comă profundă timp de nouă luni. Mama lui a suferit 27 de plăgi înjunghiate, dar viața sa a fost salvată datorită curajului fiului său. Roman Pronin, de 37 de ani, a fost condamnat mai târziu la 14 ani de închisoare. Acum se confruntă și cu o acuzație de crimă.

Au trăit o dramă după cumplita întâmplare

Adânc traumatizată de propria experiență și de leziunile sălbatice provocate la craniu fiului său, mama a cedat psihic. Natalia a fost eliberată din spital câteva luni mai târziu. Dar, nu a avut puterea să-și viziteze fiul decât de două ori după oroarea trăită.

Vanya Krapivin a pierdut jumatate din lobul frontal și o parte din creier

Vanya Krapivin a pierdut jumatate din lobul frontal și o parte din creier

Fiul ei curajos a suferit leziuni grave ale creierului și a pierdut aproape tot osul frontal al craniului său. Chirurgii au fost forțați să-i scoată o parte din creier. A fost lansată și o campanie masivă de strângere de fonduri de către un cunoscut prezentator de televiziune. Andrey Malakhov a adunat banii necesari pentru plăcile de titan necesare reconstrucției craniului și alte cheltuieli medicale. Au fost strânse fonduri și pentru a-l trimite pe băiețelul erou în Spania la recuperare. Dar în luna octombrie a acestui an, băiatul a contractat o gripă. În ciuda tratamentului intensiv, starea lui s-a înrăutățit și a murit marți, în această săptămână.

Tragic este că mama lui înnebunită de durere nu a putut face față condiției fiului său. Ea a dat vine pe ea însăși, chiar dacă și ea era victima lui Pronin. S-a descoperit că a cerut autorităților, înainte de atac, să nu permită unui ucigaș eliberat să locuiască în blocul său aproape de copii. Ea s-a confruntat cu critici în Rusia pentru că nu a fost la căpătâiul lui Vanya. Într-o emisiune televizată a recunoscut că a cedat psihic și a dat în patima beției. Ea și-a cerut iertare și poartă povara faptului că toată lumea o consideră acum vinovată.

Pronin se confruntă acum cu o altă acuzație de crimă. El mai are două crime la activ.

Comentarii Facebook

Distribuie:

3 Comments on A MURIT băiatul EROU căruia i-a fost zdrobit craniul în timp ce s-a luptat cu violatorul mamei sale

  1. La închisoare pe veci, în carcera nu în condiții bune. Să-l chinuiască pentru 2 vieți.

  2. Părerea mea este că acești criminali, violatori ar trebui castrați chimic!

  3. Capris Florina // 7 decembrie 2018 at 15:20 // Răspunde

    Condamnați pe viață fara nici o sansa de scăpare de la prima abatere

Leave a comment

Your email address will not be published.


*