Breaking News

Adolescentă ARSĂ DE VIE la școală deoarece l-a reclamat pe director că a violat-o

Eleva în vârstă de 18 ani a fost incendiată de un grup de elevi după ce a refuzat să-și retragă acuzațiile de viol împotriva directorului școlii

Adolescentă arsă de vie Adolescentă arsă de vie deoarece l-a acuzat pe director că a violat-o - Foto: www.thedailystar.net
Distribuie:

Tânăra Nusrat Jahan Femi a fost stropită cu un lichid inflamabil și apoi a fost arsă de vie pe acoperișul școlii sale din Dhaka, Bangladesh, scrie Daily Mail pe pagina sa de web.

Ea a murit acum cinci zile la spitalul Medical College din Dhaka, cu arsuri pe 75% din suprafața corpului. Înainte să moară, tânăra i-a povesti fratelui mai mare detaliile cumplitului atac în care a fost  arsă de vie.

Directorul Siraj Ud Daula, se află în închisoare de la sfârșitul lunii trecute din cauza acuzațiilor fetei, care a spus că a violat-o în biroul său. Poliția spune că bărbatul a „instruit” atacul asupra fetei care l-a acuzat de agresiune sexuală. Anchetatorii au declarat că 13 persoane, inclusiv două fete, au fost implicate în uciderea tinerei.

Forțele de ordine au arestat opt ​​persoane participante la atac. Inclusiv un profesor a fost printre cei implicați. Șeful Biroului de Investigații, Banaj Kanti Majumdar, a declarat că mai multe persoane, inclusiv unul dintre inculpați, l-au vizitat în închisoare pe director cu câteva zile înainte de atac. Se presupune că atunci a avut loc ”instruirea” atacului.

Filmul atacului

Scena brutală a avut loc cu câteva minute înainte ca Nusrat să dea un test, a povestit fratele ei presei locale. El a declarat pentru publicația ”The Daily Star” din Bangladesh că sora lui a fost atrasă pe acoperiș de patru persoane. Acestea i-au spus că prietenul ei a fost agresat acolo. Ajunsă pe acoperiș tânăra a fost înconjurată de un grup de persoane mascate. Acestea i-au cerut să-și retragă acuzația împotriva directorului Maulana Siraj Ud Doula.

Pentru că a refuzat să o facă, una dintre persoane a turnat kerosen pe ea dintr-o sticlă și i-a dat foc. Toată scena a fost povestită de adolescentă fratelui mai mare înainte de a muri pe patul de spital. Acesta a spus că sora lui cuprinsă de flăcări a alergat pe scări, țipând după ajutor. Colegii ei au stins focul și au chemat ambulanța. Sora lui i-a spus că printre atacatori erau și femei, toți având fețele și mâinile acoperite. Familia victimei a primit amenințări cu moartea după deschiderea oficială a cazului.

În toată țara au izbucnit proteste care cer acum condamnarea atacatorilor. Premierul Sheikh Hasina a cerut o „pedeapsă exemplară” pentru „crima odioasă” în care tânăra a fost arsă de vie. Ceremonia funerară a tinerei a avut loc în orașul ei natal, Uttar Charsandia. Tatăl ei, a declarat: „Suntem mulțumiți de progresul investigației, dar este nevoie de un proces rapid”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline