Breaking News

Revoltător! Zece elevi au violat o adolescentă de clasa a X-a până aceasta a leșinat

Poliția a început o anchetă în acest caz care este cel mai recent viol în masă din India. Doar unul dintre suspecți a fost arestat

Zece elevi au vioalat o adolescenta Foto: The Indian Express
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre un caz revoltător petrecut în India unde zece elevi din Bihar au violat o adolescentă de clasa a X-a până aceasta ”a leșinat”. Este cel mai recent viol în masă petrecut în această țară. Incidentul a avut loc săptămâna trecută în districtul West Champaran din Bihar, dar a fost raportat doar marți la poliție.

Polițiștii spun că fata, elevă la un liceu guvernamental, se întorcea acasă după ore, când aceasta a fost prinsă și târâtă într-un loc izolat, legată, apoi dusă pe un câmp de trestie de zahăr unde a fost violată de zece tineri până când și-a pierdut cunoștința. Potrivit declarațiilor victimei, aceștia au amenințat-o cu consecințe deosebit de grave dacă va vorbi cu cineva despre acest fapt, iar apoi au fugit de la locul faptei când fata a leșinat.

Toată grozăvia a ieșit la suprafață după ce eleva a refuzat să mai meargă la școală, iar părinții ei au insistat să afle de ce. În momentul în care au aflat adevărul ei au depus o plângere la poliție. Poliția a făcut deja o arestare și a declarat că sunt făcute cercetări în acest caz, dar fără a spune identitatea victimei.

Raportul poliției

Zece elevi au violat o adolescentă de clasa a X-a - Cazul a fost preluat de poliție

Foto: Daily Mail

Superintendentul de poliție locală, Arvind Kumar Gupta, a declarat: „Incidentul este foarte grav și deosebit de trist. Investigăm cazul. Toți cei implicați în aeastă crimă vor fi arestați”. Potrivit publicației Gulf News India acesta este al doilea caz de acest gen în ultimele două săptămâni. La începutul acestei luni, o elevă de nouă ani a susținut că a fost violată de 18 persoane, inclusiv directorul școlii unde studia, doi profesori și 15 elevi. Directorul școlii a fost arestat.

Record sumbru al violenței sexuale în India

India deține un sumbru record al violenței sexuale, cu aproape 40 000 de cazuri de viol raportate la nivel național în anul 2016. Totuși, se presupune că cifra adevărată este probabil să fie mult mai mare având în vedere stigmatizarea socială a victimelor supuse infracțiunilor sexuale. Violența sexuală din India a fost în centrul atenției globale, de la momentul unui violul săvârșit de o bandă în anul 2012. În acel caz banda a violat și ucis o femeie într-un un autobuz din New Delhi, lucru care a declanșat proteste violente în țară, ceea ce a condus la înăsprirea pedepselor pentru acest tip de infracțiuni, acum violatorii putând primi și pedeapsa cu moartea.

În medie, peste o sută de cazuri de femei violate au fost raportate zilnic în India în anul 2016, ceea ce justifă o astfel de măsură extremă. Sase dintre aceste victime erau fetițe cu vârsta sub 12 ani.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*