Breaking News

Violată, înfometată și sechestrată! De asta a avut parte o australiancă de 30 de ani amăgită de un musulman din Pakistan

Femeia naivă a a călătorit în Pakistan pentru a se întâlni cu bărbatul visurilor ei ... doar că ajunsă acolo tânăra a fost violată, înfometată, sechestrată și abuzată

O australiancă și-a văzut visul transformat într-un coșmar de către un musulman din Pakistan O australiancă și-a văzut visul transformat într-un coșmar de către un musulman din Pakistan (© Supplied)
Distribuie:

Daily Mail prezintă povestea tulburătoare de care a avut parte o australiancă de 30 de ani, care a fost atrasă în Pakistan cu promisiunea falsă a unei vieți luxuriante alături de bărbatul visurilor ei. Odată ajunsă acolo, aceasta a fost violată, bătută și sechestară, ajungând o sclavă sexuală timp de luni de zile.

Lara Hall, în vârstă de 30 de ani, a devenit victima unui prădător sentimental online, care a violat-o în mod repetat timp de mai multe luni și a ținut-o sechestrată. Când a reușit să contacteze Consulatul Australiei din Pakistan, ea a susținut că a fost întâmpinată cu un răspuns „laconic” și i-au fost oferite doar sfaturi limitate. Descriind „coșmarul vieții” pentru Daily Mail Australia, Lara a spus că a fost dusă de nas de un un bărbat pe nume Sajjad. Acesta i-a promis o viață generoasă într-o vilă în stil spaniol din orașul Lahore.

Filmul cumplitei experiențe

Experiențele sale de coșmar au început după o întâlnire întâmplătoare pe care a avut-o în anul 2013. Lara Hall, care era licențiată în drept la Universitatea din Notre Dame, lucra într-o poziție de prestigiu. S-a împrietenit întâmplător într-un tren cu o femeie pakistaneză pe nume Rhianna în 2013. Lara s-a oferit să o învețe limba engleză, ajungând să devină o membră de onoare a familiei femeii. Tânăra care provenea dintr-o familie dezbinată, simțea că este tot ce și-a dorit vreodată.

Într-o noapte, Lara a fost sunată pe Skype de familia Rhiannaei din Pakistan. Așa a ajuns să-i fie prezentat Sajjad, care era o rudă. Cei doi s-au împrietenit pe Facebook și au vorbit intermitent în următorii câțiva ani. Sajjad susținea că este și el avocat și i-a spus tinerei că este dornic să o facă fericită. Prietenia lui Sajjad a venit într-o perioadă dificilă pentru Lara Hall. Aceasta se lupta cu o tulburare obsesiv compulsivă și resimțea în continuare moștenirea unei copilării nefericite.

Deși avea perspective profesionale excepționale, femeia australiancă a spus că Sajjad a intrat în viața ei exact în a momentul în care era complet vulnerabilă. Bărbatul i-a promis o viață uimitoare și fericită la care ea nu s-ar fi gândit vreodată. Sajjad era prădătorul sexual perfect. El s-a împrietenit și cu rudele tinerei, chiar și cu bunica ei. Le promitea tuturor protecție și confort.

Coșmarul trăit în Pakistan

La începutul anului 2018, Sajjad a invitat-o pe tânără la nunta fratelui său din Pakistan. Tânăra australiancă a văzut în asta șansa perfectă de a vedea dacă dragostea lor online se poate transforma în dragoste reală. Sedusă de promisiunea unei vieți frumoase de către bărbatul visurilor sale, tânăra a plecat pe 23 aprilie anul trecut în Lahore, un oraș din Pakistan. Când a ajuns acolo dezamăgirea a fost totală. Casa nu era cea care i-a fost prezentată în poze. Din contră, erau douăzeci de oameni care locuiau în cinci dormitoare. Era murdară și neprimitoare. Ulterior Sajjad a recunoscut că a inventat vila spaniolă. Femeia și-a dat seama că nu era omul care pretindea a fi. După ce sentimentele de dragoste au murit, a început abuzul.

Sajjad a violat-o și fratele său a încercat de asemenea să o violeze în mai multe rânduri. Era lipsită de normele elementare de igienă. A fost înfometată pe perioade lungi de timp, ajungând chiar și la 14 ore pe zi. Pentru că refuza să se căsătorească și să se convertească la islam, tânăra era tratată îngrozitor. Era bătută, violată și abuzată.

Șansa ei a fost o asociație caritabilă, denumită Asociația creștină britanică pakistaneză. Wilson Chowsry, șeful organizației, a răspuns rugăminților ei. I-au plătit toate cheltuielile și i-au organizat plecarea în siguranță din Pakistan. Astfel tânăra australiancă a ajuns cu bine acasă unde a povestit momentele de coșmar prin care a trecut.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline