Breaking News

MILIARDAR MORT în timpul unei operații de mărire a PENISULUI

Un comerciant de diamante, în vârstă de 65 de ani, a murit în timpul operației de mărire a penisului la o clinică privată din Paris

Miliardarul mort în timpul operației de mărire a penisului Miliardarul mort în timpul operației de mărire a penisului - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un miliardar, comerciant de diamante, a murit după ce a suferit un atac de cord în timpul unei operații de mărire a penisului la Paris, informează Daily Mail.

Ehud Arye Laniado avea vârsta de 65 de ani. A fost operat într-o clinică privată de pe bulevardul Champs-Elysees, din capitala franceză. Acesta a murit sâmbăta trecută, după o operație de mărire a penisului, a cărei complicații chirurgicale s-au dovedit a fi fatale. Atacul de cord a avut loc în momentul în care o substanță a fost injectată în penisul său, scrie presa belgiană.

Decesul a fost confirmat oficial

Compania miliardarului, ”Omega Diamonds”, care se află în orașul belgian Anvers, a confirmat decesul lui. Într-o declarație a firmei se spune: „Adio de la un om de afaceri vizionar. Cu mare tristețe confirmăm faptul că fondatorul nostru Ehud Arye Laniado a murit”. Bărbatul era poreclit la firma sa „argentinianul”. Așa îl numeau angajații de la ”Omega Diamonds” pentru că arăta ca un dansator de tango.

Laniado deținea cel mai scump penthouse din Monaco în valoare de peste 35 milioane euro. Mai avea și o casă în Bel Air, unde se spune că adora să bea sticle de Chateau Margaux cu modele și celebrități. Într-o declarație de pe site-ul său se spune: „Confirmăm cu adâncă tristețe că fondatorul nostru, Ehud Arye Laniado, a murit sâmbătă, 2 martie 2019. Avea 65 de ani. După ce a trăit o viață excepțională, Ehud va fi adus înapoi acasă în Israel. Acolo acesta își va dormi somnul de veci”.

Expertul în diamante și-a început cariera în Africa, în jurul vârstei de 20 de ani. A refuzat să meargă la universitate și mai întâi a lucrat ca maseur la hotelul Hilton din Tel Aviv. Un prieten a spus că bărbatul avea niște talente înnăscute. La nivel internațional, a fost unul dintre cei mai mari experți în evaluarea diamantelor brute.

În 2015, Laniado a vândut cel mai scump diamant din lume. Acesta este denumit „Bue Moon of Josephine” (Luna Albastră a lui Josephine). A fost achiziționat de un controversat om de afaceri din Hong Kong pentru suma de 48,4 milioane de dolari.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*