Breaking News

Doi tineri SATANIȘTI sunt protagoniștii unei crime oribile asupra unei fete de 14 ani

Obsedați de SATANA, unul dintre ei a agresat sexual fată înainte de a o ucide, în timp ce celălalt a asistat ca ”voaior” la toată scena

Doi sataniști au fost protagoniștii unei crime oribile împotriva unei fete de 14 ani Doi sataniști au fost protagoniștii unei crime oribile împotriva unei fete de 14 ani - Sursa foto: Daily Mirror
Distribuie:

Doi adolescenți SATANIȘTI în vârstă de 14, inspirați de un material SATANIC, au fost găsiți vinovați de uciderea unei eleve într-o casă abandonată, informează Daily Mirror. Tânăra pe nume Ana Kriegel, a fost găsită goală cu urme de strangulare în jurul gâtului, într-o casă abandonată din Dublin

Unul dintre băieți a privit din postura de „voaior” toată scena, cât timp prietenul său a atacat-o pe Ana Kriegel. Fata, în vârstă de 14 ani, a murit în urma rănilor provocate de agresiunile fizice și sexuale la care a fost supusă neîncetat.

Tânăra a plecat de acasă seara devreme, având de gând să se întâlnească cu un băiat pe care-l plăcea. Ea s-a întâlnit cu acesta, care a dus-o într-o clădire abandonată din suburbia Lucan a orașului Dublin. Acolo aștepta un alt băiat. Până când mama fetei, a plecat să o caute 45 de minute mai târziu, Ana era deja moartă.

Corpul ei gol a fost găsit cu urme de strangulare în jurul gâtului, în casa abandonată, la trei zile după ce a dispărut pe 14 mai 2018. Adolescenta, care era disperată să-și facă prieteni, a postat de multe ori videoclipuri pe YouTube, cu ea dansând. Când a fost găsită, avea în jur de 50 de răni, pe cap și pe corp.

Un fost patolog, profesoara Marie Cassidy, a spus că decesul a fost provocat de un traumatism cu un obiect contondent la nivelul capului. Acesta a fost dublat și de o strangulare la nivelul gâtului. În plus, autopsia a mai relevat și dovezi de agresiune sexuală violentă.

Celor doi sataniști li s-a păstrat anonimatul din cauza vârstei lor. Ei au fost numiți doar Băiatul A și Băiatul B în timpul procesului. Amândoi au negat crima, dar au fost găsiți vinovați de completul de judecată. Juriul format din opt bărbați și patru femei au deliberat timp de 14 ore și 25 de minute. Procesul a durat șase săptămâni, judecător fiind Paul McDermott, de la Curtea Penală Centrală din Dublin.

Verdictul juraților

Mâna șefului juraților a tremurat când a înmânat hârtiile grefierului Curții. Acesta a declarat că ambii băieți au fost găsiți vinovați de toate acuzațiile aduse. Unul dintre băieți, identificat drept Băiatul A, a fost găsit vinovat de o acuzație suplimentară, aceea de agresiune sexuală agravantă. Lichidul seminal descoperit la fața locului pe corpul Anei conținea ADN-ul Băiatului A.

După verdict, părinții Anei, Patric și Geraldine Kriegel s-au îmbrățișat între ei și cu prietenii lor, plângând în sala de judecată. Tatăl băiatului B a părăsit sala imediat după verdict. El a declarat cu voce voce tare: „Un copil nevinovat se duce la închisoare”. Mamele celor doi băieți au plâns și și-au îmbrățișat fii înainte să fie duși în detenție. Cei doi sataniști vor fi reținuți în detenție până pe 15 iulie. Vor fi condamnați la o dată ulterioară.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*