Breaking News

O adolescentă de 15 ani a fost violată și ucisă în drum spre școală într-un ritual satanic

Trupul Alisiei Onyshchuk a fost găsit într-o zonă împădurită, alături de doi cocoși decapitați și cu fața pătată de sânge

Alisia adolescenta violata si ucisa de un satanist Alisia adolescenta violată și ucisă într-un ritual satanis - Colaj foto (© CEN)
Distribuie:

Daily Mirror informează pe pagina sa de web că o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost violată și ucisă în drum spre școală într-un ritual satanic. Corpul ei a fost găsit în pădure înconjurat de simboluri sataniste și doi cocoși decapitați. Alisia Onyshchuk a fost strangulată până și-a dat sufletul în satul Babai, în regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei.

Drumul către moarte

Potrivit presei locale, Alisia Onyshchuk a plecat de acasă dimineața devreme pentru a prinde un tren cu care făcea naveta la școală. Ea trebuia să ajungă la liceul în care învăța din localitatea Kharkiv, capitala regiunii. A mers pe o potecă des folosită de localnici care traversa o pădure. Aceasta era o scurtătură către gara de unde lua trenul.

Câteva ore mai târziu, mama ei, Viktoria Onyshchuk, a folosit aceeași potecă pentru a merge în oraș. Pe drum a găsit unul dintre pantofii de alergat ai fiicei sale zăcând pe cărare. Mama cu un presentiment de rău augur, a luat pantoful sport și s-a urcat în primul tren care mergea la Kharkiv. A mers la școală pentru a-și găsi fiica, dar nimeni nu o văzuse în acea zi.

Ulterior ea a raportat dispariția fiicei sale autorităților locale. Poliția ajutată de numeroși voluntari a început să o caute în pădurea de lângă stația de cale ferată. După 24 de ore au găsit corpul mutilat al tinerei victime. Unul dintre voluntarii care i-au descoperit rămășițele, a spus: „Corpul a fost găsit în pădure, lângă un luminiș. Era înconjurat de simboluri satanice scrijelite pe pământ. Doi cocoși decapitați erau spânzurați în tufișurile din apropiere. Fața fetei era acoperită cu sânge”.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Viktoria Zinovyeva, a declarat: „Conform examinării medico-legale, victima a fost violată și strangulată până la moarte”. Polițiștii caută un suspect de sex masculin în vârstă de 35-45 de ani. Acesta a fost văzut ultima dată de localnici în apropierea gării înainte ca victima să dispară. Încă nu au fost făcute arestări dar sunt acțiuni în desfășurare pentru prinderea suspectului.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*