Breaking News

CRIMĂ de Halloween: Femeie violată și ucisă pe drumul spre casă de la o petrecere de Halloween

Tânăra de 22 de ani, a petrecut noaptea îmbrăcată ca malefica Poison Ivy din Batman, dar a devenit victima unui personaj negativ adevărat

Chelsea Bruck tanara ucisa dupa o petrcere de Halloween Chelsea Bruck- Victima și Daniel Clay - Asasinul
Distribuie:

Daily Mirror prezintă într-un articol pe pagina sa de web înfiorătoarea crimă petrecută de Halloween în orașul Michigan din SUA. În fiecare an, un muzician local dă o petrecere uriașă de Halloween în Orașul Franțuzesc din Michigan. Circa 1.000 de invitați se îmbracă în costume de lux, beau și dansează,  distrându-se până la primele ore ale dimineții.

Filmul evenimentelor

Personajul Iedera Otrăvitoare (Poison Ivy) din Batman

Era în anul 2014, când Chelsea Bruck în vârstă de 22 de ani, și-a făcut un costum manual pentru eveniment. Ea a decis să meargă îmbrăcată precum Iedera Otrăvitoare (Poison Ivy), personajul malefic din filmul Batman.

Pe 26 octombrie 2014, Chelsea se întorcea acasă după petrecerea de Halloween din aer liber. Ea a râs cu prietenii și a dansat pe muzică live. La ora 3 dimineața, i s-au oferit mai multe invitații de a fi condusă acasă. Din motive necunoscute, aceasta a refuzat. A doua zi, părinții lui Chelsea i-au anunțat dispariția, declarând că aceasta nu a ajuns acasă.

A început o căutare masivă a ei. Întreaga comunitate s-a dovedit dornică de a ajuta poliția. Au fost puse postere peste tot și au fost distribuite peste 1 milion de pliante. Familia a oferit chiar și 17.000 de dolari pentru orice informație despre dispariția lui Chelsea. Aceasta a crescut ulterior la 30.000 de dolari. Martorii și-au amintit doar faptul că Chelsea a plecat cu un bărbat neidentificat.

În cursul anului următor, în aprilie 2015, îmbrăcămintea ei a fost găsită într-o zonă industrială abandonată. Ulterior s-a găsit corpul gol al unei tinere femei într-o pădure de lângă calea ferată. Era la circa 20 km de locul unde fusese petrecerea de Halloween. Dovezile dentare au confirmat faptul că era vorba de Chelsea. Autopsia a arătat că a avut parte de o moarte violentă.

Singura pistă de urmat era ADN-ul masculin găsit pe jambierele lui Chelsea. Căutările în baza de date a poliției nu au dus la nici un rezultat. Familia lui Chelsea era frustrată. Se va face vreodată dreptate? Dar în anul următor, probele ADN luate de la un bărbat acuzat de jaf, se potriveau cu cele din cazul lui Chelsea.

Ancheta făcută împotriva criminalului

Daniel Clay, în vârstă de 27 de ani, avea cazier pentru infracțiuni de efracție, posesie de substanțe interzise și furt. Dar, cel mai important lucru era că el fusese prezent la petrecerea din acea noapte. A fost arestat din casa prietenei sale în iulie 2016. La început, când a fost interogat, Daniel a negat că are legătură cu moartea lui Chelsea. Dar apoi și-a schimbat povestea. El a spus că a ucis-o pe Chelsea, dar a fost un accident. Mai mult, a spus că a avut un act sexual consensual cu aceasta.

Din păcate pentru el, dovezile criminalistice arătau altceva. Procuratura a spus că Chelsea a murit după ce a fost violată și bătută până la moarte. Judecătorul nu a crezut că moartea lui Chelsea a fost un accident. Nu a crezut nici în remușcările arătate de Daniel Clay în timpul procesului. Daniel a fost condamnat la închisoare pe viață fără șansă de eliberare condiționată.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*